На 4 януари отварят яслите и детски градини в София,

...
На 4 януари отварят яслите и детски градини в София,
Коментари Харесай

Фандъкова: Всички градини са готови да посрещнат децата на 4 януари

На 4 януари отварят яслите и детски градини в София, в клас се връщат и учениците от 1. до 4. клас.

Всички детски градини на територията на Столичната община са подготвени да посрещнат децата, увери столичният кмет Йорданка Фандъкова, която ревизира завършилия ремонт на постройките на 90 ОДЗ „ Веса Падпалеева “ в кв. „ Надежда “.

Снимка: БГНЕС

Фандъкова изясни, че в границите на седмица ще наблюдават данните, с цел да се реши по какъв начин поетапно в учебно заведение да се върнат и по-големите възпитаници.

„ Коледа ни донесе вяра с идването на имунизациите, имунизацията стартира. Имунизацията на медиците, в това число в общинските лечебни заведения, към този момент 75 души са ваксинирани. Продължава тази имунизация, само че процесът ще отнеме време, тъй че не би трябвало да отслабваме вниманието си, а би трябвало да бъдем дисциплинирани ", добави тя.

Снимка: БГНЕС

Децата от яслите и детските градините ще бъдат одобрявани единствено с попълването на декларация за осведомено единодушие, където родителите заявяват, че детето няма контакт със заразноболен, както и че детето е крепко, разгласи шефът на 90-а детска градина Катя Йорданова.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР