На 4-ти юни Advance Academy кани всички запалени по компютри

...
На 4-ти юни Advance Academy кани всички запалени по компютри
Коментари Харесай

Лятна ваканция по програмиране в Advance Academy | Първата във Варна занималня по програмиране за деца от 1 до 4 клас

На 4-ти юни Advance Academy кани всички запалени по компютри хлапета, както и техните родители да участват на отворените порти на академията.

Лятната почивка е все по-близо и всяко дете я чака с неспокойствие. С нейното начало, започва и във Варна! Тя дава една неповторима опция за всяко дете да учи до момента в който се забавлява през летните месеци и да даде старт на своето премеждие в невероятния свят на ИТ. С лятната ученическа академия по програмиране, децата ще се потопят в една динамична, изобретателна и занимателна среда, до момента в който учат нови неща от най-бързоразвиващия се бранш.

За идната лятна почивка сме подготвили доста изненади, като разширихме портфолиото си от детски летни курсове и добавихме и лятна занималня по програмиране. Курсовете, които ще започват са към този момент ПЕТ , като продължителността на всяко образование е 1 месец:

- Програмиране на Scratch за деца от 1 до 4 клас;

- Програмиране на Уеб уебсайт с WIX за деца от 1 до 4 клас;

- Програмиране с mBlock за деца от 2 до 5 клас;

- Програмиране на Мобилни приложения с App Inventor за деца от 3 до 7 клас;

- Уеб програмиране с HTML и CSS за възпитаници от 5 до 12 клас.
С настъпването на лятната почивка, взехме решение да разработим първата във Варна си занималня по програмиране за деца от 1 до 4 клас – „ ”.
В нея децата освен ще се срещнат с главните концепции в програмирането, само че и ще развият своята креативност, логическо мислене и умения за решение на проблеми с креативните и инженерни лаборатории, които сме подготвили.

Програмата до обяд включва занимания свързани с програмирането, като основаване на герои, декори, анимации и игри на платформите Scratch и mBlock. В следобедните часове децата ще получават нови познания и умения в тематичните ни инженерни лаборатории. Занималните, които ще започват през юли месец са ЧЕТИРИ , като те могат да бъдат записани дружно или поотделно, а продължителността на една занималня е една седмица от понеделник до петък,

- Занималня по Програмиране на Scratch;

- Занималня по Програмиране с mBlock;

- Craft занималня;

- Занималня по основаване на анимации в Scratch.

Курсовете и занималните са ориентирани към всички запалени по компютрите деца, като Академията слага фокус върху практическите задания, по този начин след завършването на курс или занималня, децата ще могат да споделят с изключение на „ Аз знам “, само че и „ Аз мога “.

Освен всичко това, идната събота, 4-ти юни , Advance Academy кани всички запалени по компютри хлапета, както и техните родители да участват на отворените порти на академията. В рамките на няколко часа децата ще усетят възприятието да са част от академията, като сме подготвили разнообразни игри и провокации.

Заповядайте да се срещнем, забавляваме, а и да научим малко за програмирането при децата.

За повече информация и записване на отворените порти в Advance Academy, можете да се обадите на телефон 0889990030, на email – [email protected] или на линка:
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР