На 4 октомври от 19:00 часа в емблематичната бивша сграда

...
На 4 октомври от 19:00 часа в емблематичната бивша сграда
Коментари Харесай

Арт вечер на добродетелите на фондация „За Нашите Деца“ – изкуството в подкрепа на деца и семейства


На 4 октомври от 19:00 часа в емблематичната някогашна постройка на Музикалното учебно заведение на ул. " Оборище " №5 фондация " За Нашите Деца ", взаимно с фондация " Аполон & Меркурий ", ще организира извънредното издание на най-голямото си благотворително събитие Арт вечер на добродетелите 2018. То е отдадено на изкуството, което подарява в поддръжка на българските деца и фамилии , което възпитава, което образува мирогледа ни и въздейства на ценностната ни система по един изискан и умел метод. Събитието е естествено продължение на осемте сполучливи издания на " Вечер на добродетелите " в поддръжка на най-уязвимите деца и фамилии.

Всяко дете се нуждае от любов, а обичта се сбъдва в семейство . В това има вяра екипът на фондация " За Нашите Деца ", който към този момент 26 години работи за това децата в ранна възраст да получават цялата нужна грижа и да порастват пълноценно, тъй че да имат мощен старт и основа за развиване. Именно по тази причина идеята на Арт вечер на добродетелите 2018 е СИГУРНА СЕМЕЙНА ГРИЖА ЗА ВСЯКО ДЕТЕ.

С набраните средства фондация " За Нашите Деца " ще поддържа стотици деца и фамилии в риск, ще отговори на характерните потребности на децата с проблеми в развиването и ще им даде късмет да разпрострат своя цялостен капацитет.

Aрт вечер на добродетелите 2018 ще събере 120 посетители с изявен интерес към изкуството и по-специално към творбите на най-популярните и обичани български художници – основни представители на бизнеса, дипломатическия и културен хайлайф на страната, сътрудници, съидейници и другари на фондацията, персони в нашето общество, които знаят, че вложението в сигурна и постоянна фамилна среда за всяко дете е основа за постигането на развито и цивилизовано общество в България.

Програмата на събитието ще бъде също толкоз специфична, колкото и неговите посетители. Вечерта ще включва и обичайната артистична стратегия, в която ще вземат присъединяване български музиканти, само че акцент тази година ще е благотворителният търг , който ще даде опция на присъстващите да наддават единствено за защити творби на изкуството с висока обществена стойност.
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР