На 4 април в Театро (ул. Върбица 12), с начален

...
На 4 април в Театро (ул. Върбица 12), с начален
Коментари Харесай

Форум КЛЮЧ с вдъхновяващи лекции и богата съпътстваща програма през 2020

На 4 април в Театро (ул. Върбица 12), с начален час 13.00, ще се организира четиринадесетото издание на мотивационна конференция Форум КЛЮЧ под надпис „ ЗА ДА НИ ИМА “, проведена от  Фондация 42. За първи път през 2020 година събитието ще предложи богата съпътстваща стратегия от работилници, лекции, прожекции на филми и така нататък, както в седмицата преди форума, по този начин и дните след неговото осъществяване.
  “Надсловът на тазгодишния конгрес ”ЗА ДА НИ ИМА ” е насочен към бъдещето и устойчивостта, това е и сплотяващата концепция при селекцията на лектори за 2020 година “ - разяснява Александър Куманов, част от екипа на Форум КЛЮЧ – “Надяваме се да обърнем внимание на публиката, че смяната би трябвало да се случи в този момент, „ ЗА ДА НИ ИМА “ и на следващия ден. Важно е да влагаме повече старания в това да намираме нещата, които ни сплотяват, да построяваме общности, а не непрекъснато да вадим на показ разграничителни линии “.
През тази година 20% от приходите от билети за събитието, които могат да се намерят ТУК, ще бъдат дарени на три дела – „ Розовата Къща “, „ Социалната чайна “ и фонда за стипендии „ Иди, учи и се върни “ на „ Тук-Там “. По този метод ще бъдат подкрепени хрумвания, дела и старания на хора, които действително вършат смяната, която Форум КЛЮЧ разпространява през последните осем години от своята сцена.
В това издание лектори са:

Ния Петрова
Познавате я като момичето, което завоюва състезанието Гласът на България през 2018 година С това тя е известна на необятната публика, само че доста от вас към момента не знаят с какъв брой доста дела се е „ забърквала “ през живота си, като всяка активност постоянно си е обвързана със обществената сфера. За себе си споделя: „ Не си представям да върша единствено едно нещо. В последна сметка, да бъдеш пореден единствено в едно нещо е най-сигурният метод да умреш от досада “.

Поли Захариева
Поли провежда разнообразни събития, изложения, конференции, както приятелите и фамилията си. Търси идеята и нещата, които трансформират света към по-добро. В момента разделя времето си сред фотографския фестивал ФотоФабрика, работа с младежи, " Хора, които нормално не приказват пред хора " и ТОМ България (формат, който събира хора със специфични потребности и майстори, които да измислят решение на ежедневните им предизвикателства).

Маргарит Ралев
Маргарит (Mark) Ралев е дизайнер, цифров бизнесмен и учител. През 2004 година основава бранд дизайн студио Ralev.com, което е главната му активност. Двигател е на обществени промени главно посредством своята Фондация и Общност – Българска Дизайн Група (BDG.bg) – най-голямата и дейна общественост за графичен дизайн в страната.

Илияна Стоилова
Илияна Стоилова се занимава се интензивно с водни спортове и е създател на сърф учебно заведение Акаша, откъдето се ражда и концепцията за обществената самодейност за чисто Черно море – WIND2WIN. Заедно с Йоан Колев, през 2018 година изминават предизвикателните 300 км по вода с уиндсърф, с цел да насочат публичното внимание върху замърсяването с пластмасови боклуци.

Никол Богданова  
Преди съвсем три години Никол намира своето място в огромна интернационална компания, където съумява да практикува маркетинг по този начин, както го схваща - като предопределение, източник на ентусиазъм и метод да провокира статуквото и да случва позитивна смяна. Именно това прави с един от най-големите си планове до момента - за трета година придава нов живот на занемарени кътчета от градската среда на България.

Александър Миланов
Александър Миланов е клиничен обществен служащ, който в цялото си професионално развиване се е отдал на задачата си да оказва помощ за един свят, който приема разликите и поддържа уязвимите общности. Работил е като маркетинг управител в огромна детска неправителствена организация, съветвал е и УНИЦЕФ. Пет години е бил специалист по връзките с обществеността в Българската стопанска камара.От 2010 година поддържа непринудено Националната асоциация за приемна грижа.

Полина Паунова
Полина Паунова е публицист. Занимава се с вътрешната политика на страната от повече от 12 години. Работила е в редица медии, измежду които Mediapool и Дойче Веле. В момента е в българското бюро на възобновеното като мултимедийна платформа радио " Свободна Европа ", където води рубриката " Говори Полина " и политическия подкаст " Превод в ефир ". За разнообразни свои материали е притежател на журналистически и правозащитни награди.

Слави Стоев
Слави Стоев е психолог с повече от 15 години опит в повишение успеваемостта на екипи, персони и процеси на взаимоотношение в работна среда. Сертифициран коуч, тренер, когнитивно-поведенчески терапевт и практик в мотивационното интервюиране. Любител е на персоналната независимост, непознатата независимост и бирата. Напоследък се пробва да превежда комплицираните психически теории на понятен език благодарение на детската литература и присъединяване в подкаста Говори ѝнтернет.
 
За Форум КЛЮЧ
Вече осем години водеща цел на Форум КЛЮЧ е популяризирането хората, които са положителният образец в обществото. Форумът е инструмент за стимулиране на свободен продан на хрумвания, работа в мрежа и гражданска интензивност. Той е платформа за разпространение на организации и персони, техните дела, пътя, който са извървели и триумфите, които са постигнали, като досега общия брой на лекторите взели присъединяване в събитието е над 120, а публиката участвала в залата надвишава 4700 души.
Следвайте Форум КЛЮЧ в Instagram и Фейсбук.
Фейсбук събитие --> https://www.facebook.com/event/
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР