На 36-годишна възраст Антон Хекимян седна на стола на Венелин

...
На 36-годишна възраст Антон Хекимян седна на стола на Венелин
Коментари Харесай

Хекимян вече командва от стола на Венелин Петков, ще получава 12 бона заплата на месец!

На 36-годишна възраст Антон Хекимян седна на стола на Венелин Петков и към този момент е новият началник на „ Новини, настоящи излъчвания и спорт ” на Би Ти Ви. Повишението на досегашния водещ на „ Тази заран ” пристигна от новия основен изпълнителен шеф на Би Ти Ви Мартин Швехлак, който имал упоритостите да вдигне рейтинга на малкия екран, като притегли повече фенове и консуматори на всички нейни канали.

Чехът бил впечатлен от професионализма на Хекимян при представянето на тематики и репортажи, както и от огромна му безрезервност към работата. Поканил го на диалог предишния петък и два дни по-късно разгласи, че назначава арменеца на директорския пост. Съответно, и заплатата му е увеличена. Според източник на „ Уикенд ”, възнаграждението на Антон е съвсем двойно и към този момент ще получава към 12 000 лв. на месец.

Амбициите на Хекимян са да притегли още повече фенове пред екрана на Би Ти Ви. Той ще трябвало да избере кой да го замести като водещ на утринния блок. Според източници от нюзрума на медията, поканата е отправена към Мария Цънцарова. Журналистката обаче не била сигурна, че ще одобри.

„ През 2020 година Би Ти Ви трябваше да приспособява програмата си към пандемията от Ковид-19, което докара до по-малко вложения в наличието и загуба на фенове. Основната ми цел е да обърна тази наклонност като усъвършенствам програмата и наличието и работя за повече разнообразно забавление и висококачествени вести по всичките ни канали. Назначих Антон, тъй като имат хъса, експертизата, силата и жаждата за иновация, от която имаме потребност, с цел да върнем водещата си позиция в България “, съобщи Мартин Швехлак.

Засега незнайна остава ориста на Венелин Петков. Той е баща на едномесечно бебе от колежката си Николета Маданска, която пък е водеща на спортните вести. Петков останал като посърнал, когато му го съобщили. В малкия екран обаче били изключително щастливи от отстраняването му, написа " Уикенд ".
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР