На 34-годишна възраст почина певецът и рапър Аарън Картър. Той

...
На 34-годишна възраст почина певецът и рапър Аарън Картър. Той
Коментари Харесай

RIP: Загубихме голяма поп звезда само на 34 г., оставя дете от българката Мелани

На 34-годишна възраст умря артистът и рапър Аарън Картър. Той е брат на Ник Картър - член на „ Бекстрийт Бойс “. Новината за гибелта му потвърдиха негови представители, пишат Sky News и Би Би Си.

Уебсайтът TMZ заяви, че Картър е бил открит мъртъв в банята в дома му в Ланкастър, Калифорния, в събота сутринта. „ В момента е доста тежко, опитваме се да разберем какво се е случило и каква е повода за това ”, обявиха негови близки.

Картър се прочува в края на 90-те години, като продава милиони копия от четирите си албума, първият от които е публикуван, когато е единствено на 9 години. С напредването на възрастта си той се насочва към рапа, също по този начин взе участие в мюзикъли на Бродуей.

Аарън има наследник от българската сексбомба Мелани Мартин. Двамата се събираха и разделяха няколко пъти в последните години. В края на предходната година Аарън написа, че двамата се били разделили по персонални аргументи, тъй като той я е хванал в огромна неистина, в която е включена близначката на Картър – Ейнджъл.

Певецът упрекна сестра си, че точно тя е повода за раздялата му с Мелани. Картър показа в изявление, че е сломен от раздялата с годеницата си, за която полагал непрестанни грижи по време на бременността и няма самообладание да си я прибере след 13-часовото раждане, приключило с цезарово сечение.

Тогава Аарън се включи онлайн в Instagram, а почитателите побързаха да го попитат за Мелани и бебето, само че той не разяснява непосредствено тематиката. На въпроса за какво са се разделили, също не даде отговор, само че хвърли бомбата измежду почитателите с думите, че излиза към този момент с нова жена.

Много почитатели обаче смятаха, че раздялата е следващ опит за на ниска цена и презрян ПР от страна на Аарън. Някои почитатели обърнаха внимание, че по време на живото включване, което е от спалнята на звездата, в дрешника към момента седят облеклата на Мелани. Преди да се срещне с Аарън тя беше просто една еротична танцьорка. Аарън въпреки всичко разясни, че бил джентълмен и не би изхвърлил нещата на някогашната си просто по този начин.

След тази преживелица двамата се събраха още веднъж, с цел да работят върху връзката си.

Изображение: Getty Images

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР