На 31 януари от 13:30 ч. в съдебна зала №

...
На 31 януари от 13:30 ч. в съдебна зала №
Коментари Харесай

Ученици се запознават с работата на Административен съд-Враца

На 31 януари от 13:30 ч. в правосъдна зала № 3 на Административен съд – Враца възпитаници от XI клас на СУ „ Козма Тричков “ и ПЕГ „ Йоан Екзарх “ Враца ще се срещнат с административното правораздаване, компетентността на Върховен административен съд и административните съдилища, административно нарушаване и наказване и по какъв начин да защитим правата си посредством правосъдните институции. Това е втората тематика, която Административен съд – Враца пое уговорката да показа в границите на Образователната стратегия на Висш съдебен съвет и МОН през образователната 2017/2018 година
Лекцията ще бъде показана под формата на интерактивен урок от Мирослав Любомиров – „ Връзки с обществеността “ в Административен съд – Враца и арбитър Вероника Бозова от Районен съд – Враца, която ще запознае учениците с административните нарушавания и разликата им с закононарушения.
Тази година просветителната стратегия „ Съдебната власт – осведомен избор и гражданско доверие. Отворени съдилища и прокуратури “ се осъществя взаимно от всички органи на правосъдната власт във Враца.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР