На 31 януари официално стартира новият уебсайт на Limar –

...
На 31 януари официално стартира новият уебсайт на Limar –
Коментари Харесай

Стартира нова онлайн платформа за финансови услуги и застраховки

На 31 януари публично започва новият уеб страница на Limar – нова онлайн платформа, която събира на едно място богата гама от финансови услуги и застраховки. Зад платформата стои едноименната фамилна компания, която в последните 20 години интензивно развива своята активност в Пловдив, като предлага на клиентите си опция за покупка-продажба на капиталово злато, обмяна на валути, обезпечаване, кредитиране и още други услуги в сферата. Благодарение на новосъздадения уеб уебсайт, компанията към този момент ще може да предлага своите услуги онлайн на клиенти от цялата страна, като по този метод им обезпечи повече еластичност, улеснение и им спести скъпо време.

Какви услуги ще предлага платформата?

Потребителите на платформата ще могат да се възползват от разнородни услуги, които включват покупко-продажба на капиталово злато, обмяна на валути, подписване на над 30 типа застраховки, изкупуване на златни и сребърни предмети,  кредитиране на физически и юридически лица и парични преводи.

Улеснението на клиентите е главната цел на платформата, по тази причина тя предлага съвременни решения, като бърза и сигурна доставка на злато и валути до адрес на клиента, обмяна на валута по банков път, калкулатори за изчисление на валути, всички типове застраховки, заеми и така нататък

Какви са преимуществата на платформата?

От компанията споделят, че в последната година интензивно са работили, с цел да основат за своите клиенти една лесна за потребление, комфортна и многофункционална платформа, която им разрешава да се възползват от разнообразни финансови и застрахователни услуги на едно място.

Сайтът съдържа разяснителна информация за всички предлагани услуги и оказва помощ на потребителите без доста изпитание да получат отговори на своите въпроси. Те могат да се свържат и с консултанти на компанията, които да им дадат спомагателна информация, да ги насочат и да им оказват помощ да изберат най-подходящото решение за техните потребности.

Регистрираните консуматори могат безпроблемно да проследят в своя профил услугите, които употребяват, настоящо положение на вложенията си в капиталово злато,  да се осведомят за периоди по подписани застраховки и заеми, да получат уведомление за изтичащи застраховки, с цел да си обезпечат повече успокоение и сигурност.

Подробна информация за платформата и предлаганите от нея услуги може да откриете тук: . 
Източник: front.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР