На 31-ви октомври и 1–ви ноември талантливи артисти от Асеновград

...
На 31-ви октомври и 1–ви ноември талантливи артисти от Асеновград
Коментари Харесай

Търсят се талантливи артисти от Асеновград

На 31-ви октомври и 1–ви ноември надарени актьори от Асеновград ще имат опцията да се изявят на професионалната сцена на Мобилна креативна мрежа за просвета и изкуство, която гостува на града в границите на два дни. Пътуващата платформа дава поле за изява на надарени прохождащи банди, соло реализатори, актьори, креативен колективи, вокални обединения и групи, самодейци, художници и насочва отворената си покана за включването им в артистичната стратегия през двата дни. Всеки, който желае да се причисли и изяви може да попълни къса форма със поръчка за присъединяване, като се свърже с админите на e-mail:
 
Платформата води своето начало от Пловдив и обикаля както периферията на града, по този начин и разнообразни обитаеми места в цялата страна. " Мобилна креативна мрежа за просвета и изкуство " оформя артистична зона за творчество, която дава опция за изява на местни създатели и актьори. Освен със театрална стратегия, зоната е оборудвана и за демонстрации на занаяти, ръчно творчество, работилници за деца, уъркшопове и изложения.
 
Събитието е подкрепено от община Асеновград и локални културни институти. Очакваме асеновградчани и посетители на града да посетят артистичните събития в края на месеца, когато програмата ще протече с дневни креативен работилници за дребни и огромни и театрална стратегия в следобедно-вечерните часове. Основната цел на плана " Мобилна креативна мрежа за просвета и изкуство " е да сътвори ефикасна и устойчива платформа за поощряване на разнообразието в региона на културата и изкуствата посредством обезпечаване на необятна социална досегаемост до културно наличие и форми.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР