На 31 май на редовната си пресконференция говорителката на китайското

...
На 31 май на редовната си пресконференция говорителката на китайското
Коментари Харесай

Китайското МВнР : Компаниите на САЩ у нас са оптимистични за потребителския пазар

На 31 май на постоянната си конференция говорителката на китайското Министерство на външните работи Хуа Чунин съобщи, че Американската комерсиална асоциация в Китай е разгласила „ Бяла книга за годината на американските компании в Китай ", в която се показва, че американските компании в Китай са настроени оптимистично по отношение на потребителския пазар в страната и продължаващото възстановяване на капиталовата среда, предава bulgarian.cri.cn.

В бъдеще Китай ще сътвори по-справедливи, транспарантни и комфортни условия за вложение на непознати капитали, с цел да отбрани законните права на непознатите компании, сподели говорителката.

На 30 май Американска комерсиална асоциация в Китай разгласява отчет, в който се показва, че Китай постоянно е полагал старания за свободната търговия по света и ще продължи с вътрешните промени. Около 60% от интервюираните компании смятат, че Китай е една от най-големите капиталови дестинации в света, а 33% от тях възнамеряват да усилят вложенията си там с 10%.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР