На 31 май 2021 г. приключва кампанията на ЧЕЗ Електро

...
На 31 май 2021 г. приключва кампанията на ЧЕЗ Електро
Коментари Харесай

До финала на кампанията „Спечели с ЧЕЗ и електронна фактура“ остават само няколко дни

На 31 май 2021 година завършва акцията на ЧЕЗ Електро „ Спечели с ЧЕЗ и електронна фактура “. От старта й на 1 март досега над 10 000 битови клиенти на сдружението направиха своята безвъзмездна регистрация за електронна фактура и по този начин броят на клиентите на „ ЧЕЗ Електро България “ АД, които към този момент оцениха удобството, сигурността и екологичните изгоди на електронната фактура, доближи 467 000.
Всеки петък от началото на март ЧЕЗ Електро подаряваше на един от участниците в акцията цената на последно платената от него фактура за електрическа енергия.

Утре – 28 май, ще бъде изтеглен още един, който ще получи като премия за избора си безвъзмездна сметка за ток. Двама късметлии – от Враца и София, декларирали електронна фактура по време на акцията, към този момент завоюваха две от огромните награди – мобилен телефон и смарт часовник. Още двама, декларирали електронна фактура в интервала от 1 март до 31 май в това число, могат да завоюват таблет или кафеавтомат. Тегленето на тези награди е на 31 май 2021 година

Правилата на акцията „ Спечели с ЧЕЗ и електронна фактура “ са оповестени на корпоративния уебсайт cez.bg.

Електронната фактура е изцяло безвъзмездна услуга. След регистрацията клиентите могат да наблюдават документите си както в електронния списък на уеб страницата cez.bg, по този начин и на посочения от тях имейл адрес. Електронната фактура подсигурява отбрана на персоналните данни, икономисва време и дава опция за елементарно и практично управление на разноските. Тя е годен, електронно подписан данъчен документ, който е изцяло еднакъв с хартиената версия.

Заявете своята електронна фактура, осигурете си улеснение и сигурност! Ще спечелите Вие, ще завоюва и природата!

За повече информация по отношение на „ Спечели с ЧЕЗ и електронна фактура “ и други услуги на „ ЧЕЗ Електро България “ АД – осведомителната линия на сдружението е налична на номер 0700 10 010, на имейл: [email protected], във всеки от 29-те центрове за обслужване на клиенти на ЧЕЗ Електро на територията на Западна България, както и във фейсбук-профила @cezelectrobg.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР