На 31 август ще бъде изтеглен жребият за номерата на

...
На 31 август ще бъде изтеглен жребият за номерата на
Коментари Харесай

ЦИК са върнали документите на 2 коалиции и 1 партия

На 31 август ще бъде изтеглен жребият за номерата на партиите, с които ще вземат участие на изборите през октомври,обяви ЦИК. Регистрирани са 24 партии и 7 обединения. Проверките на подадените документи не престават. На 2 обединения и 1 партия документите са върнати. На 4 партии и 1 коалиция инспекциите към момента не са завършили, изясни Росица Матеева.
Прочетете още
До 27 август партиите и обединенията могат да заявят промени в състава си. А до 30 август могат да изискат заличаването си. „ Демократична България и Политическа партия не могат да се обединят, само че всички партии от едната могат да се трансферират в другата коалиция”, изясни Цветозар Томов.

В съвсем всички подписки на партии и обединения има покойници, стана ясно от думите на Цветозар Томов.

Той изясни още, че в чужбина ще бъдат разкрити 734 секции, като 559 от тях са изцяло сигурни, а останалите 175 изискват единодушие от приемащата страна и са оповестени под изискване. Секции са разкрити в 61 страни. Страната ни няма да успее да разкрие в Германия всички секции, които желае, тъй като там има ограничаване. Така сънародниците ни там ще могат да гласоподават в 41 секции, отвън консулските служби.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР