На 30 юни 2021 г. във връзка с подмяна на

...
На 30 юни 2021 г. във връзка с подмяна на
Коментари Харесай

Къде няма да има вода на 30 юни

На 30 юни 2021 година по отношение на замяна на спирателен кран в ж.к. „ Младост “ 4 се постанова прекъсване на водоподаването от 09.00 до 21.00 часа на клиентите на „ Софийска вода ”, живеещи в бл. 495 и Академия на Министерство на вътрешните работи. Това оповестиха от пресцентъра на сдружението.

При дълготрайност на строително-ремонтните действия над 12 часа „ Софийска вода “ ще обезпечи различно водоснабдяване с водоноска на адрес: до бл. 495.

На 30 юни 2021 година по отношение на осъществяване на строително-монтажни работи в кв. „ Кръстова вада “ се постанова прекъсване на водоподаването от 09.30 до 21.30 часа на клиентите на „ Софийска вода ”, живеещи в региона на:

ул. „ Емилиян Станев " от ул. „ Акад. Вера Мутафчиева “ до ул. „ Асен Йорданов “, ул. „ Димитър Дюлгеров “ и ул. „ Вили Казасян “.

При дълготрайност на строително-ремонтните действия над 12 часа „ Софийска вода “ ще обезпечи различно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „ Емилиян Станев " на кръстовището с ул. „ Вили Казасян “.

На 30 юни 2021 година по отношение на монтаж на спирателен кран в кв. „ Кръстова вада “ се постанова прекъсване на водоподаването от 10.00 до 20.30 часа на клиентите на „ Софийска вода ”, живеещи в региона на:

ул. „ Асен Найденов “, ул. „ Манфред Вьорнер “, ул. „ Мичман Тодор Саев “, ул. „ Никола Крушкин-Чолака “, ул. „ Генчо Стоев “, ул. „ Данаил Етрополски “.

При дълготрайност на строително-ремонтните действия над 12 часа „ Софийска вода “ ще обезпечи различно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „ Никола Крушкин-Чолака “ на кръстовището с ул. „ Данаил Етрополски “.

На 30 юни 2021 година по отношение на създаване на махленски тръбопровод в ж.к. „ Лагера “ се постанова прекъсване на водоподаването от 09.30 до 21.30 часа на клиентите на „ Софийска вода ”, живеещи в региона на:
 Колко е поскъпнал животът в София за последната година (СНИМКИ) Колко е поскъпнал животът в София за последната година (СНИМКИ)
София е станала по-скъп за живеене и работа град, като се изкачва с 15 места от 2020 година – от 180-о на 165-о, съгласно изследване на...

ул. „ Добрич “ от ул. „ Плиска “ до бул. „ Цар Борис III “

ул. „ Балканджи Йово “ от ул. „ Балчик “ до ул. „ Добрич “.

При дълготрайност на строително-ремонтните действия над 12 часа „ Софийска вода “ ще обезпечи различно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „ Добрич " на кръстовището с ул. „ Балканджи Йово “.

Ремонтните действия ще обезпечат по-добро ръководство на водопроводната мрежа като оптимално се лимитират зоните на възможни бъдещи нарушавания на водоснабдяването.

Засегнатите от спирането на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „ Софийска вода “ АД на телефон 0800 121 21 или да наблюдават за развиването на всички настоящи теренни действия в действително време посредством Виртуалния информативен център на сдружението - https://sofiyskavoda.bg/water-stops.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР