На 30 декември ни очаква последното пълнолуние за 2020, този

...
На 30 декември ни очаква последното пълнолуние за 2020, този
Коментари Харесай

На 30 декември ни очаква последното пълнолуние за 2020

На 30 декември ни чака последното пълнолуние за 2020, този път в знака на Рак. Ще можем да се разтоварим от прочувствения товар, който сме носили до момента. Хубавото е, че това значи, че ще се прочистим и освободим. Тежестта, която „ сме носили на гърба си ", в този момент последователно ще изчезне. Знакът на Рака се ръководи от Луната, а тя несъмнено ще свети блестящо.

Луната съставлява нашите страсти, само че и това, което ни кара да се усещаме сигурни и предпазени. Представлява способността ни да се грижим за прочувствените си потребности.

Въпреки че отминаващата 2020 година бе динамична, непредвидима и сложна, Луната ще ни подсети, че не всичко е изгубено и че сме задоволително мощни, с цел да създадем оня комфорт, обич и топлота, от които се нуждае душата ни.

Какво може да извършите на това пълнолуние? Отделете време да се вслушате в потребностите на вашето тяло, сърце и душа.

Интересно е, че 2020 година стартира с пълнолуние в Рак и приключва със същото събитие. Разликата е, че в този момент силите не са толкоз мощни, имаме чувството, че можем да си починем.

Ракът е четвъртият знак на зодиака, а 2020 година бе под въздействието на това число съгласно нумерологията. Числото 4 съставлява дома, това, което сме, което усещаме в себе си.

В това последно пълнолуние за 2020 година ще си напомним, че не е нужно да се потвърждаваме на никого, не е нужно да задържаме тежестта. Време е да си отговорим на въпроси по отношение на това къде се опитваме прекалено много и непременно, за кое ни е грижа прекалено много. Пълнолунието ще разкрие ненапълно и в кои области се усещаме несигурни.

Пълнолунието в Рак също е в съразмерен ъгъл по отношение на Уран, което демонстрира, че може да получим някакви награди или да достигнем кулминационна точка на напъните си. Може би те идват посредством равносметка за това какъв брой доста сме постигнали до момента, само че може би идват и по веществен метод.

Пълнолунието в Рак ще освети пътеката за новата 2021 година, призовавайки ни да се освободим от всичко, което ни пречи и да си позволим да сложим ново и по-добро начало, да преоткрием себе си.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР