На 30 декември 2019 г. Камерън Диас стана майка за

...
На 30 декември 2019 г. Камерън Диас стана майка за
Коментари Харесай

Камерън Диас иска да живее до 107

На 30 декември 2019 година Камерън Диас стана майка за пръв път на 47 години . Актрисата реши, че ще си даде пауза от киното, с цел да се отдаде напълно на фамилията и щерка си Радикс, като не изключи опцията един ден да се върне на огромния екран.

Но сигурно в този момент целите на Диас са по-различни. В изявление с Наоми Кембъл тя показа, че животът й просто се развива по друг метод от този на множеството хора, които подписват брак и стават родители на млади години.

А през днешния ден, когато към този момент е отметнала тези задания от листата си с цели, усеща единствено едно нещо, което продължава да я притиска - времето .
 Снимка 477377

Тъй като стана майка на 47, се майтапи, че може би би трябвало да живее до 107, с цел да има задоволително време с щерка си .
 Камерън Диас, Наоми Кембъл, No Filter With и по кое време актрисата ще се завърне на екрана
Ще се завърне ли Камерън Диас на екран

Когато Наоми Кембъл задава верните въпроси

Диас е безапелационна, че изборът й да стане брачна половинка й майка тъкмо в този момент е изцяло съзнателен и в действителност е най-хубавият, който е правила през живота си. Сега може същински да оцени това, което има, както и да бъде признателна за него, предава People.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР