На 30 април в 3:59 часа започва пълнолуние в Скорпион.Както

...
На 30 април в 3:59 часа започва пълнолуние в Скорпион.Както
Коментари Харесай

Пълнолуние в Скорпион вещае кардинални промени

На 30 април в 3:59 часа стартира пълнолуние в Скорпион.

Както всяко пълнолуние интервалът ще се характеризира с по-емоционални и значими събития, а знакът на Скорпиона в допълнение ще нажежи ситуацията, като укрепи нашата емоционалност и придаде съдбоносно значение на протичащото се.

Пълнолунието постоянно носи разбирането за кулминационна точка в живота ни, която постоянно се свързва с концепцията за края. Поради и това се пригответе за съществени промени както в персонален проект, по този начин и в професионален. Но не се тормозете, това, че измененията ще бъдат значими и прочувствени, надалеч не значи, че ще са с отрицателен отзив върху живота ви.

Възможно е да ни се наложи да се разделим с избрани хора или разнообразни аспекти от от живота ни, с цел да може да се освободи място за новото, по–градивното и по–положителното.

Няма по какъв начин нова и положителна сила да се настани в живота ни, в случай че прекомерно мощно сме се вкопчили в остарялата сила. За да създадем място на новото, би трябвало непринудено да пуснем остарялото да си отиде.

Пълнолунието в Скорпион е и най-хубавото време да се разделите с порочни практики, отрицателна сила и несъответствуващи хора, с които желаете да се сбогувате от дълго време, само че все не намирате сили. Както казахме Пълнолунието вещае възобновяване и ново начало, заради което решението ви ще бъде подкрепено от звездите и сигурно ще е за положително, а силата на Скорпиона през сегашния интервал ще ви даде резистентност и воля за справяне със обстановките и ще ви вдъхне мощ за отстояване на позициите.

За да се възползвате оптимално от силите на интервала и да улеснят те раздялата със остарялото и благоприятстват идването на новото, напишете на един лист всичко, с което желаете да се сбогувате.

Когато сте подготвени, прочетете написаното и преди всяко едно изречение кажете: Късам с…, деля се с признателност с…, по-късно скъсайте листа на дребни части. /woman.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР