На 30.10.2019 г. около 9,10 ч на път I-4/София-Варна/ в

...
На 30.10.2019 г. около 9,10 ч на път I-4/София-Варна/ в
Коментари Харесай

Един е с опасност за живота след катастрофата в местността Боаза

На 30.10.2019 година към 9,10 ч на път I-4/София-Варна/ в община Търговище, км 218+500 – в местността „ Боаза “, дееспособен 54-годишен лидер от с. Ловец, община Търговище, управлявайки личния си лек автомобил „ Нисан Примера “ с търговищка регистрация в посока гр. София, на дясна крива е изгубил надзор над ръководството му, автомобилът е навлязъл в лентата за насрещно придвижване и се е блъснал странично в правомерно движещ се товарен автомобил „ Форд Транзит “ с великотърновска регистрация, ръководен от дееспособен 36-годишен лидер от гр. Лясковец.

В резултат на пътния случай лидерът на лекия автомобил е признат за лекуване в МБАЛ-Търговище с гръдна контузия, с заплаха за живота му. На лидера на товарния автомобил е взета проба по надлежния ред за вероятно съществуване на алкохол в издишания от него въздух по надлежния ред - с техническо средство алкотест „ Дрегер “, която е негативна.

На другия лидер е взета кръвна проба за химическо проучване. Съдействие при освобождение на пасажерите от авариралите МПС благодарение на профилирана техника са оказали екип чиновници на РСПБНЗ-Търговище.

По случая е формирано досъдебно произвеждане по разказа на РУ-Търговище.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР