На 3 юни около 17:30 ч. в гр. Русе на

...
На 3 юни около 17:30 ч. в гр. Русе на
Коментари Харесай

Трима пострадали при катастрофи през почивните дни

На 3 юни към 17:30 ч. в гр. Русе на ул. Котовск, паркингово пространство на бл. " Лазар ", лек автомобил марка „ Опел “, ръководен от 66-годишен лидер, при маневра на заден ход е блъснал пешеходка на 64-години, при което тя е паднала. Жената е откарана в болница, където й е открита фрактура. Причините за ПТП се обясняват, формирано е досъдебно произвеждане.

На 4 юни към 19:35 часа в гр. Русе на ул. Тодор Икономов, до бл. № 119, кола с марката „ Фолксваген ", ръководена от 37-годишна жена е блъснала пресичаща платното за придвижване пешеходка /61 г./ След обзор в болничното заведение й е сложена диагноза - голям брой фрактури. Причините за ПТП се обясняват, формирано е досъдебно произвеждане.

На 3 юни в 15:50 часа в гр. Русе на бул. Христо Ботев мотопед с педали „ Пиаджо “, ръководен от 55-годишен мъж, при нахлуване от дясна пътна лента в прилежаща лява пътна лета не е пропуснал движещ се по нея лек автомобил „ Опел “ при което се сблъскват и мотопедистът е потърпевш. Настанен е с фрактури на ребра в болничното заведение. Причините за пътния случай се обясняват.

На 4 юни към 17:30 ч. в гр. Русе на ул. Даме Груев в посока бул. Васил Левски лек автомобил „ Ситроен “ с лидер на 64 година при излизане от реда на паркирани МПС-та не е пропуснал попътно движещ се впосока булеварда мотопед „ Пиаджио “, ръководен от 16-годишен, в резултат на което се сблъскват. Водачът на мотопеда е прегледан в болница и освободен за домашно лекуване с диагноза „ разкъсно-контузна рана “.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР