На 3 юли 2023 г. приключи ежегодният общински конкурс за

...
На 3 юли 2023 г. приключи ежегодният общински конкурс за
Коментари Харесай

Приключи общински конкурс за най-хубаво междублоково пространство

На 3 юли 2023 година завърши годишният общински конкурс за най-хубаво общо междублоково пространство. Комисията бе затруднена да избере сред красивите и поддържани градинки на нашите съграждани, само че въпреки всичко дефинира тазгодишните спечелили:

На първо място се класира междублоковото пространство на адрес бул. „ Русия “ бл. 55, декларирано от Румяна Станкова.

Второто място се падна на градинката по ул. „ Васил Левски “ 9, вх. „ Д “, декларирано от Радка Обрешкова. Третото място зае украсеното и добре стопанисано междублоково пространство в ЖК „ Балик “, бл. 27, вх. „ В “, препоръчано от Илка Никова и нейните съседи.

Благодарим на всички за присъединяване и се надяваме следващата година градинките Ви да станат още по-красиви, а в състезанието, въодушевени от спечелилите, да се включат още повече наши съграждани.

Награждаването на спечелилите ще се състои на 07.07 2023 година от 14.00 ч. в Малката зала на Общината. Припомняме, че премиите – ваучери надлежно по 150, 100 и 50 лева са предоставени от Хипермаркет ПРАКТИКЕР.

Всички участници могат да получат разсад за летни цветя до 20.07.2023 година от Разсадника на Оперативна програма " Устойчиви действия и планове " който се намира до хотел-ресторант " Резиденция ".
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР