На 3 януари Михаел Шумахер навърши 55 години. Само година

...
На 3 януари Михаел Шумахер навърши 55 години. Само година
Коментари Харесай

Какво се случва с децата на Михаел Шумахер

На 3 януари Михаел Шумахер навърши 55 години. Само година след отдръпването му от професионалния спорт обаче - през 2013 година, той претърпя отблъскващ ски случай, който вечно го прикова на легло.

" Интервюто " на Михаел Шумахер струваше поста на основния редактор на Die Aktuelle

Семейството на Шумахер ще заведе и дело

Макар да не знаем съвсем нищо за сегашното положение на Шумахер, е ясно, че той е под непрекъснатите грижи на фамилията си и, най-много, на брачната половинка си Корина.

През 2016 година, след в медиите, фамилия Шумахер се усеща длъжна да посочи, че " изказванията, че Михаел може да се движи не са правилни ".

Междувременно животът на децата му въпреки всичко продължава. Мик Шумахер реши да последва образеца на татко си и да търси кариера като рали играч.

" Щастлив съм, че върнах името Шумахер във Формула 1 ", споделя той пред Военновъздушни сили. 24-годишният играч има връзка с датския модел Лайла Хасанович.

26-годишната Джина Шумахер пък е решила да тръгне по стъпките на майка си Корина, която е играч по конни спортове. Печелила е FEI European Reining Championship и постоянно разгласява фотоси от надпреварите си в Instagram.

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР