На 3 ноември в Лондон се състоя европейската премиера на

...
На 3 ноември в Лондон се състоя европейската премиера на
Коментари Харесай

Европа посрещна „Черната пантера: Уаканда завинаги“ с пищна галапремиера в Лондон

На 3 ноември в Лондон се състоя европейската премиера на Черната пантера: Уаканда вечно дълго чаканото продължение на наградения с три награди „ Оскар “ (и номиниран за общо седем, в това число за „ Най-добър филм “) боксофис шлагер на Марвел Черната пантера (2018). Предвождани от режисьора Райън Куглър, по тематичния черен килим минаха звездите Летиша Райт, Данай Гурира, Лупита Нионго, Мартин Фрийман, Теноч Уерта, Флорънс Касумба, Уинстън Дюк, Микаела Кол и Синтия Ериво, които зарадваха събралите се стотици почитатели и в допълнение ускориха трепетното очакване на кино лентата.

Невероятната опция да се допре до неповторимата атмосфера на събитието имаше и Ваня Джаферович, който беше измежду специфичните посетители на премиерата и с помощта на опита си като футболист, стана част и от международната самодейност Уаканда Юнайтед. Инициатива, която въодушевена от идното международно състезание по футбол в Катар, подчертава върху универсалния език и сплотяваща мощ на спорта и събира дружно разнообразни култури и общности, окрилявайки идващите генерации, по сходство на Уаканда вечно.

В Черната пантера: Уаканда вечно Кралица Рамонда, Шури, М‘Баку, Окойе и воѝните Дора Милаж се борят да защитят нацията си от намесата на международните сили след гибелта на Крал Т‘Чала. Докато хората от Уаканда се пробват да одобряват измененията, настъпили в страната им, героите би трябвало да се обединят благодарение на Накиа и Еверет Рос и да проправят нов път за Уаканда, като се изправят пред застрашителен нов съперник – краля на скритата подводна нация на Атлантида Неймор.

Като режисьор на кино лентата се завръща Райън Куглър (Крийд: Сърце на първенец, Черната пантера), който още веднъж е и сценарист, дружно с Джо Робърт Коул (Черната пантера). В функциите са Анджела Басет, Летиша Райт, Уинстън Дюк, Данай Гурира, Лупита Нионго, Мартин Фрийман, Теноч Уерта, Флорънс Касумба, Доминик Торн, Микаела Кол и други

Черната пантера: Уаканда вечно ще ни впечатли и развълнува от 11 ноември единствено в кината на 3D, IMAX 3D и 4DX, а най-нетърпеливите ще могат да гледат кино лентата още от 10 ноември в определени киносалони. Билетите са в продажба.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР