На 3 април (неделя) от 00:00 ч., БНТ 1 ще

...
На 3 април (неделя) от 00:00 ч., БНТ 1 ще
Коментари Харесай

Фентъзи филм „Лабиринтът на Фавна“ по БНТ 1

На 3 април (неделя) от 00:00 ч., Българска национална телевизия 1 ще излъчи фентъзи кино лентата „ Лабиринтът на Фавна “, копродукция сред Испания, Мексико и Съединените американски щати.

Сюжетът на кино лентата „ Лабиринтът на Фавна “ се развива през 1944 година след кървавата революция. Подразделение от испанската франкистка войска преследва последните оживели от силите на Съпротивата. Начело на свирепия контингент е интелигентният и садистичен капитан Видал, който се мести дружно с бременната си жена Кармен и доведената си щерка Офелия в мъчнопроходим планински регион. Момиченцето навлиза в един нечовечен свят. Стресирана от проблемите на възрастните, изолирана в самотата си, Офелия намира леговище в един лабиринт покрай имението. В центъра на този особен и малко заплашителен свят тя открива един фавн, който се пробва да я убеди, че е преродена принцеса и с цел да се върне в кралството си, би трябвало да премине през три тествания. В действителността тя страда дружно с майка си, която умира.Мрачната митология е подкрепена от един от най-противоречивите интервали от испанската история. В кой свят живеят по-големи чудовища?

Режисьор и сценарист на „ Лабиринтът на Фавна “ е Гийермо дел Торо, оператор Гийермо Наваро и композитор Хавиер Наварете. В функциите феновете ще видят Серхи Лопес, Марибел Верду, Ивана Бакеро, Филипе Лупи, Алекс Ангуло, Ариадна Хил, Дъг Джоунс и други.

Гледайте кино лентата „ Лабиринтът на Фавна “ на 3 април, неделя от 00:00 ч., по Българска национална телевизия 1
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР