На 29 юни 2023 година в гр. Перник, се проведе

...
На 29 юни 2023 година в гр. Перник, се проведе
Коментари Харесай

Стартираха строителните дейности по реконструкцията на водопроводната мрежа в регион Перник

На 29 юни 2023 година в гр. Перник, се организира публична гала за пускане на строителни действия за обект „ Реконструкция на водопроводна мрежа, уголемение и реорганизация на канализационна мрежа на гр. Перник.

 

В резултат на разширението и реконструкцията на ВиК мрежа на гр. Перник  жителите от агломерация Перник ще получат по-високо качество на услугите.

 

Проектът е на обща стойност 100 899 303,08 лева  и се реализира с финансова поддръжка на Оперативна стратегия „ Околна среда “ 2014 – 2020, съфинансирана от Европейския съюз посредством Европейски фонд за районно развиване.

 

Инж. Борислав Иванов презентира плана пред присъстващите посетители, а инж. Иван Горнишки описа за изгодите от идната реорганизация на канализационна мрежа на гр. Перник.

 

Официални посетители на церемонията бяха регионалният шеф на област Перник Людмил Веселинов, Председателят на Общинския съвет на община Перник господин Денислав Захариев, зам. кметът на община Перник господин Мирослав Стоицев, секретарят на община Перник господин Мартин Жлябинков и Главният проектант на община Перник арх. Христина Чамбулева.

 

На събитието участваха медии, представители на браншови организации, жители и реализатори на строителните действия от Каротрейд ООД /изпълнител на дейността/.

 

Гостите, участвали на церемонията пожелаха  сполучлив старт и сполучливо привършване на плана. 

 

Строителните действия по плана се осъществят сполучливо и в плануваните периоди.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР