На 29 октомври нашият отбор ще донесе автентичната промяна, заяви

...
На 29 октомври нашият отбор ще донесе автентичната промяна, заяви
Коментари Харесай

Ваня Григорова: Без Люлин няма София

На 29 октомври нашият тим ще донесе достоверната смяна, съобщи ръководителят на Българска социалистическа партия – София и претендент за общински консултант Иван Таков

“Без “Люлин ” няма София! Тук живеят работещите хора, които носят София на раменете си. Но Люлин не е единствено място, в което преспиваме. “Люлин ” е място, в което живеем и където израстват децата ни. “Люлин ” има потребност от просвета, “Люлин ” има потребност от спорт. Защото София е за всички! ”

С тези думи се обърна към жителите претендентът за кмет на София от МК „ Българска социалистическа партия за България “ Ваня Григорова, която заедно с ръководителя на Българска социалистическа партия – София Иван Таков и кандидати за районни кметове и общински съветници взе участие в предизборна среща в ж.к. “Люлин ”. Домакин на събитието бе кандидатът за кмет на района Тони Попов.

“Много се веселя, че най-накрая стигнахме до “Люлин ”, освен това в основен миг, когато до изборите остава единствено седмица, защото тук са съсредоточени работещите хора, които с труда си основават Брутният вътрешен продукт, които подсигуряват действието на страната и на София ”, сподели Ваня Григорова.

Тя акцентира нуждата в най-големия софийски жилищен комплекс да има обществен живот, да има културен център, в който децата да развиват гениите и чувствителността си към културата, да има благоприятни условия за спорт, с цел да може децата да избягат от въздействието на дилърите, които са до учебните огради и с цел да не се постанова родителите да пресичат целия град, с цел да им обезпечат физическа интензивност.

Григорова представи двама от претендентите за общински съветници, които са част от екипа, с който е работила като синдикалист - Иван Кирилов от Федерацията на транспортните служащи и Миролюба Станоева от Медицинска федерация към синдиката, която е и шеф на детска ясла и с опита и експертизата си ще е извънредно потребна при решаването на проблемите в този ресор.

Ваня Григорова се разгласи за едно ново виждане за София, което се грижи за потребностите на елементарния човек като поставя всеки един човек на дневен ред.

По думите ѝ кварталите не може и не трябва да бъдат забравени, а да се мисли единствено за центъра.

“Само ние дружно в тим можем да решим проблемите, които бяха насъбрани от грабителското търгашко държание на всички управлявали досега столицата от 33 години насам ”, прикани Ваня Григорова.

“Имаме потребност от действителна и способена смяна, която ще усъвършенства качеството на живота ни през идващите 4 години, а не онази, която ни се натрапва ”, сподели на собствен ред домакинът Тони Попов и прикани: “Затова дано всеобщо да гласуваме и да подкрепим нашия тим, тъй като единствено той може да донесе нужната ни смяна. ”

Към жителите с апели се обърнаха и кандидат-кметовете на регионите “Връбница ” Венера Калева, на “Нови Искър ” - Милко Панов, на “Овча Купел ” - Христо Колев и на “Красна поляна ” - Георги Миланов.

“Усещате ли вятъра на смяната? ”, попита присъстващите водачът на Българска социалистическа партия – София и претендент за общински консултант Иван Таков.

По думите му тъкмо след 7 дни всичко ще се промени за по-доброто на софиянци, за по-добър и спокоен живот.

“Това е тимът, който ще постави завършек на 33-годишното дясно ръководство на столицата ни.

Столична община се трансформира в един амбулантен търговец, който години наред продава на ниска цена земята, водата, здравето ни ”, заяви Таков

Според него ръководещите са решили да принесат сглобката от национално на локално равнище.

“Ние споделяме - не! Това няма да се случи! ”, категоричен бе ръководителят на Българска социалистическа партия – София.

“Стига толкоз! Искаме смяна! За това всеки, който желае разграбването и разрушаването на София да спре, да гласоподава с №86 в бюлетините за кмет на София, общински съветници, районни кметове и кметове на кметства. Това е достоверната смяна “, прикани Иван Таков и благодари на всички кандидати от МК „ Българска социалистическа партия за България “ за смелостта да се изправят с високо вдигната глава и да тръгнат към успеха.

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР