На 29 май, понеделник, от 17.00 часа на Дондуков“ 2

...
На 29 май, понеделник, от 17.00 часа на Дондуков“ 2
Коментари Харесай

Президентът ще връчи втория мандат на ПП-ДБ в понеделник в 17.00 часа

На 29 май, понеделник, от 17.00 часа на „ Дондуков “ 2 президентът Румен Радев ще връчи мандат за сформиране на държавно управление на претендента за министър-председател, посочен от втората по величина парламентарна група в 49-ото Народно заседание - " Продължаваме Промяната-Демократична България “.

 

Това оповестиха от прессекретариата на президента. 

 

От ГЕРБ-СДС оповестиха през вчерашния ден, че замразяват договарянията с ПП-ДБ, откакто депутатът от ПП-ДБ Радостин Василев пусна запис, в който се споделя, че има сделка шефовете на службите (Държавна организация " Национална сигурност ", Националната работа за защита и др.) в страната да бъдат заменени и " имената са синхронизирани с посолството ".

Посочва се още, че са провеждани диалози с ръководителя на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен и ръководителя на Европейския съвет Шарл Мишел. В тези диалози е било разисквано по какъв начин България може да се причисли към Шенген и да заобиколи разпоредбите за влизане в еврозоната.

" Докато те не са отстранили Гешев като основен прокурор, не мисля, че Бойко ще желае да върви на избори и да му пада имунитетът. С Борисов се изпира през този вид – няма две отзиви, тъй като наподобява като съдружно, макар, че ние ще споделяме, че е единствено Мария Габриел, тя не е била в България “, се споделя още в записа.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР