На 29 март в Пекин се проведе шестата среща на

...
На 29 март в Пекин се проведе шестата среща на
Коментари Харесай

Проведе се шестото заседание на Механизма за културен обмен и диалог на високо равнище Китай-ЕС

На 29 март в Пекин се организира шестата среща на Механизма за културен продан и разговор на високо ниво сред Китай и Европейския съюз, на която участваха Чън Ицин, член на Държавния съвет, и Илиана Иванова, еврокомисар за нововъведения, научни проучвания, просвета, обучение и юноша.

Чън Ицин означи, че Китай и Европейски Съюз би трябвало да осъществят значимия консенсус на своите водачи, да се възползват напълно от водещата роля на механизма за разговор на високо ниво, да разширят смисъла на културния продан и съдействие, да насърчат по-нататъшния продан на експерти и да насърчат обмена и съдействието в региона на образованието, науката и технологиите, културата, медиите, спорта, младежите, дамите и други. Трябва да се намерят по-практични решения за основаване на нов подтик и жизнеспособност на развиването на всеобхватното стратегическо партньорство сред Китай и Европейски Съюз.

Илиана Иванова похвали позитивните резултати от европейско-китайския филантропичен продан. Според нея тази среща е ново начало за двустранното филантропично съдействие и изрази готовността на европейската страна да работи с Китай за поощряване на нови резултати в сферата.

Източник: Bulgarian.cri.cn

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед36238Валентин Вацев: Демократическата партия се чуди по какъв начин да накара още веднъж гробищата да гласуватАлтернативен Поглед30551Валентин Вацев: Русия би трябвало да преодолее, да надмогне, да пребори себе си, с цел да заслужи бъдещето сиАлтернативен Поглед30315Проф. Андрей Пантев: Замразените национализми се съживяватАлтернативен Поглед34621Проф. Андрей Пантев: Руско-турската освободителна война е най-честната в историята на целия европейски 19 векАлтернативен Поглед70914Калин Тодоров: Атентатът в Русия не е дело на " ИД ", а на МИ-6 и украинското разузнаванеАлтернативен Поглед548178Георги Марков: След изказването на Макрон ние сме доста покрай трета международна войнаАлтернативен Поглед178250Георги Марков: Орбан: В Брюксел царува военно състояние! Те живеят в различен свят,...на друга планета!Алтернативен Поглед136377Проф. Иво Христов: Опасявам се, че до изборите в Съединени американски щати някой може да предизвика даже нуклеарен конфликтАлтернативен Поглед121904Проф. Иво Христов: Конфликтът в Украйна е единствено начало на серия от спорове, по тази причина Русия не прави внезапни движенияАлтернативен Поглед92000Мария Захарова с топли думи към българския народ за Трети мартАвторски:ПоследниНай-четени Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР