На 29 февруари в Париж се проведе конференция на тема

...
На 29 февруари в Париж се проведе конференция на тема
Коментари Харесай

В Париж се проведе конференция на тема „Китайската мъдрост и глобалното управление на човешките права“

На 29 февруари в Париж се организира конференция на тематика „ Китайската мъдрост и световното ръководство на човешките права “. В нея участваха краткотрайно изпълняващият длъжността дипломат на КНР във Франция Чън Дун и други над 60 души.

На конференцията бе показано двуезичното френско-китайско издание на книгата „ Откъси от речи и изявления на Си Дзинпин по отношение на зачитането и отбраната на човешките права “.

Посланик Чън Дун уточни, че книгата показва китайската идея за човешките права и отразява обичайните хуманистични хрумвания на китайската цивилизация, изяснява метода на ККП и предложенията на Китай за световното ръководство в сферата. Това е обява за китайските и непознати читатели, които желаят да схванат в дълбочина възгледите на Китай за човешките права.

Източник: Bulgarian.cri.cn

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед16509Проф. Нако Стефанов: Руско-турската освободителна война у нас изигра ролята на земеделска революцияАлтернативен Поглед22594Проф. Нако Стефанов: Наши и непознати сили желаят да трансфорат България в бойно полеАлтернативен Поглед85146Полк. Николай Марков: Аз мисля, че България е избрана да се трансформира в гетоАлтернативен Поглед127371Полк. Николай Марков: Изпращането на наши военни в Украйна ще провокира революция в БългарияАлтернативен Поглед13201Иван Таков: На Позитано-20 желаят да потопят положителните резултати от изборите в блатотоАлтернативен Поглед376831Явор Дачков за тайните театрални сюжети на Пеевски и Сглобката против РадевАлтернативен Поглед127371Полк. Николай Марков: Изпращането на наши военни в Украйна ще провокира революция в БългарияАлтернативен Поглед116256Явор Дачков: Интервюто на Тъкър Карлсон с Путин няма по какъв начин да не е контрактувано сред Русия и Съединени американски щати за разпределяне на напрежениетоКоментарен Поглед101075Д-р Румен Петков: Истината е шокираща! Съединени американски щати се опасяват от Тагарев, ето за какво....Алтернативен Поглед94306Проф. Николай Витанов: Аз не виждам заплаха от пряк конфликт сред НАТО и Русия Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР