На 29 февруари председателят на КНР Си Дзинпин се обади

...
На 29 февруари председателят на КНР Си Дзинпин се обади
Коментари Харесай

Си Дзинпин поздрави Тамаш Шуйок с избирането му за президент на Унгария

На 29 февруари ръководителят на КНР Си Дзинпин се обади по телефона на Тамаш Шуйок, с цел да го поздрави с избирането му за президент на Унгария.

Китайският водач уточни, че през последните години връзките сред двете страни поддържат високо равнище на развиване, чест продан на високо равнище, ползотворно съдействие в разнообразни области и положително взаимоотношение по интернационалните и районни въпроси. Тази година се навършват 75 от установяването на дипломатически връзки и двете страни би трябвало да ги употребяват като нова насочна точка за по-нататъшното им развиване и задълбочаване.

„ Готов съм да работим дружно в името на обичайното другарство сред нашите нации, за задълбочаване на взаимното политическо доверие, обмена и контактите в разнообразни области, както и за поощряване на качественото съдействие в построяването на „ Един пояс, веднъж “, уточни още Си Дзинпин.

Източник: Bulgarian.cri.cn

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед16509Проф. Нако Стефанов: Руско-турската освободителна война у нас изигра ролята на земеделска революцияАлтернативен Поглед22594Проф. Нако Стефанов: Наши и непознати сили желаят да трансфорат България в бойно полеАлтернативен Поглед85146Полк. Николай Марков: Аз мисля, че България е избрана да се трансформира в гетоАлтернативен Поглед127371Полк. Николай Марков: Изпращането на наши военни в Украйна ще провокира революция в БългарияАлтернативен Поглед13201Иван Таков: На Позитано-20 желаят да потопят положителните резултати от изборите в блатотоАлтернативен Поглед376831Явор Дачков за тайните театрални сюжети на Пеевски и Сглобката против РадевАлтернативен Поглед127371Полк. Николай Марков: Изпращането на наши военни в Украйна ще провокира революция в БългарияАлтернативен Поглед116256Явор Дачков: Интервюто на Тъкър Карлсон с Путин няма по какъв начин да не е контрактувано сред Русия и Съединени американски щати за разпределяне на напрежениетоКоментарен Поглед101075Д-р Румен Петков: Истината е шокираща! Съединени американски щати се опасяват от Тагарев, ето за какво....Алтернативен Поглед94306Проф. Николай Витанов: Аз не виждам заплаха от пряк конфликт сред НАТО и РусияАвторски:ПоследниНай-четениХристо Георгиев3394 Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР