На 29 април от 20:00ч. Ботев трябва да се завърне

...
На 29 април от 20:00ч. Ботев трябва да се завърне
Коментари Харесай

Какво е състоянието на Колежа две седмици преди откриването

На 29 април от 20:00ч. Ботев би трябвало да се завърне на Колежа за семейството си на Левски. След близо 10 години стадионът е подготвен да одобри първият си мач. 
Прочетете още
Продължава и работата по оборудването. В момента се слага първия пласт на козирката на Трибуна Изток, работи се и по вътрешността на стадиона. Слага се плексиглас на бранша за посетители. Подготвя се и медийният бранш. 

В последните дни бяха тествани и резултатите на новото осветяване, което е сложено на козирката на централната естрада и Трибуна Изток. Беше тествано и озвучаването на новото оборудване. 

Поставени са всички седалки. Вече са подготвени съблекалните, съдийските стаи, стаята за допинг надзор, видео надзор, делегатската стая. Сложени са и оградите на стадиона. Готов е и паркингът за над 600 автомобила. 

Колежа към този момент има Акт 15, а първият ден след великденските празници на 18 април се чака да бъде и приемателната комисия за Акт 16. След като мине комисията стадионът ще бъде лицензиран от БФС, а от централата дадоха обещание това да се случи още на идващия ден.

Така в случай че всичко е наред до 21 април стадионът може да получи всички нужни документи за употреба.

Именно тогава най-вероятно ще бъдат и пуснати билетите за мача. Бултрасите чакат с неспокойствие това да се случи, като се чака клубът да разгласи по какъв начин ще се продават билетите. В момента Ботев продава билетите въз основата в Коматево, както и онлайн, само че към този момент има обособена и билетна каса на Колежа. 





От Ботев оповестиха, че готвят и доста изненади за почитателите, а формалното разкриване най-вероятно ще състои към час преди мача. 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР