На 29.09. Венера, планетата на любовта, хармонията и разбирателството влиза

...
На 29.09. Венера, планетата на любовта, хармонията и разбирателството влиза
Коментари Харесай

Венера във Везни: Добър период за развитие на партньорските взаимоотношения

На 29.09. Венера, планетата на любовта, хармонията и разбирателството влиза в управлявания от нея знак Везни и ще транзитира там до 23.10. Знакът Везни, дава отговор за любовта, партньорските взаимоотношения и околните връзки. Поради тази причина интервалът е съвършен за стабилизиране на партньорствата и любовния ни живот.

Заетите от нас по всяка възможност ще съумеят да изгладят отдавнашни дрязги и спорове с обичания. Те ще имат напредък, развиване и повече съгласие с най-близкия до тях човек, до момента в който на необвързаните няма да им липсват благоприятни условия за сантиментални прекарвания и трепети.

Престоят на Венера във Везни е извънредно удобен и за бизнес инициативи, консултантски услуги и правни каузи. Възможно е да ни изникват нови и забавни благоприятни условия за уголемение на активността, поява на значими клиенти или нови договорни връзки.

Най-успешен ще бъде интервалът за въздушните знаци Водолей, Везни и Близнаци. Те ще имат доста и забавни благоприятни условия, както за пускане, по този начин и за задълбочаване на персонални и бизнес връзки.

Земните знаци Дева, Телец и Козирог ще съумяват да изпъкват пред сътрудници и висшестоящи, ясно демонстрирайки уникалността и опциите си.

За водните знаци Рак, Скорпион и Риби, интервалът е подобаващ за въвеждане в ред на фамилните и къщни каузи, изясняване на финансови въпроси и креативен занимания.

Огнените знаци Лъв, Овен и Стрелец ще са извънредно социално-активни и ще срещат верните хора, тъкмо сега, в който се нуждаят от помощта и поддръжката им.

 
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР