На 29.02.т.г. около 12.30 ч. в Пето РУ на МВР

...
На 29.02.т.г. около 12.30 ч. в Пето РУ на МВР
Коментари Харесай

Съпруг плати 134 лв. за медицински маски, получи празни опаковки от кафе

 На 29.02.т.г. към 12.30 ч. в Пето районно управление (на МВР) на Министерство на вътрешните работи гр. Бургас е получено известие от 33-годишен созополчанин за това, че при приемане на пратка с натрапен платеж в офис на куриерска компания, ситуиран в партера на бл. 186 В к-с " Изгрев ", открил, че е излъган.

Констатирано е, че брачната половинка на созополчанина, след спогодба по интернет с частно лице от София, направила поръчка за 400 бр. защитни медицински маски за лице (четири кутии). Пратката била изпратена без услугата “Преглед на наличие ". След приемане на пакета и възнаграждение на цената й от 134 лева, созополчанинът разкрил в пратката празни опаковки от кафе и пластмасова окачалка вместо медицински маски. По случая е формирана кореспонденция.

В тази връзка ОДМВР Бургас предизвестява за следващ път при поръчки по интернет да се употребява опцията “преглед на наличие " преди да се реализира наложния платеж. Поръчките да се вършат през публични online търговци или платформи, а не посредством частни лица или през групи в обществените мрежи!
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР