На 28 юни Софийска вода отваря нов Център за обслужване

...
На 28 юни Софийска вода отваря нов Център за обслужване
Коментари Харесай

Софийска вода отваря трети център за клиенти

На 28 юни " Софийска вода " отваря нов Център за обслужване на клиенти на партерния етаж на ЦУМ. Той ще е с удължено работно време - от 9 ч. до 20 ч. в делнични дни и от 10 ч. до 16 ч. в събота, също като другия нов център в " Люлин ".

Центровете разполагат с обособени гишета за заплащания на сметки и други такси, за даване на бързи услуги и информация, и за заявяване на услуги, които изискват по-дълго време за работа с избран клиент. В тях работи електронна система за последователност на обслужване посредством билети с номера за ориентиране на клиентите. На екрани се предлага цифрово видео наличие с услугите на сдружението, препоръки към клиентите и настоящи вести. Осигурени са и комфортни места за изчакване с безвъзмезден достъп до Wi-Fi, както и контакти за зареждане на мобилни телефони.

Във връзка с работата на новата локация от четвъртък, 28 юни, потребителският център в „ Зона Б-5 “ прекратява работа. Центърът на сдружението в НАГ (Направление „ Архитектура и градоустройство “) се специализира единствено за приемане на техническа документи за нови връзки към ВиК мрежата.

Обновените центрове са още един стадий от цялостното модернизиране на потребителско обслужване под мотото „ Услуги по вода “, което „ Софийска вода “, част от интернационалната група Веолия, вкара. Компанията е първият ВиК оператор с 24-часова безвъзмездна телефонна линия - 0800 1 21 21, както и е единствената с мобилен център за обслужване на клиенти – бус, оборудван с всички нужни технологии, с цел да обезпечава цялостен набор от услуги, които се оферират от стационарните потребителски центрове на компанията.

За клиентите на сдружението, които избират онлайн връзките за тяхното ползване на вода, остава опцията всяка една от предоставените физически услуги да се употребява отдалечено на www.sofiyskavoda.bg.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР