На 28 юли Меркурий прави транзит в знака на Лъв

На 28 юли Меркурий прави транзит в знака на Лъв ...

Меркурий влезе в знака на Лъв - ще бъдем по-уверени


На 28 юли Меркурий прави транзит в знака на Лъв и така ще се задържи до 10 август 2021 година. Лъвът ни носи сила, смелостта да правим неща, които другите не могат. Докато Меркурий, планетата на комуникация, навлиза в този зодиакален знак, може да открием, че внезапно голяма част от това, което ни е в съзнанието, става по-лесно за изразяване. Идеите ни се избистрят.

В момента се чувстваме безстрашни, способни да кажем каквото ни е в ума, особено когато става въпрос да признаем своите любовни чувства. Положителни събития в любовта могат да очакват Близнаци, Лъв и Козирог.

Какво всяка зодия може да очаква по време на този транзит?

Овенът е време да излезе от зоната си на комфорт и да поеме повече рискове. Стига с тази рутина, прегърнете страстите и желанието си за живот и им се наслаждавайте.

Телците ще се чувстват удобно в дома си, ще си организират романтични вечери, но и ще се забавляват много с приятели и любимите им хора.

Близнаци, комуникацията е вашата силна страна и сега ще намерите отговори на редица въпроси. В любовта определено ще се радвате на положителна енергия.

За Раците е чудесен период, през който могат да вземат решение относно свои задължения и погасяването им. Ако сте честни и реалисти по отношение на финансовото си състояние, може да създадете чудесни възможности за своя паричен поток.Автор:

Източник: dnes.bg