На 28 юли, четвъртък, в 10:00 часа на „Дондуков“ 2

...
На 28 юли, четвъртък, в 10:00 часа на „Дондуков“ 2
Коментари Харесай

БСП връща мандата при президента утре в 10 часа

На 28 юли, четвъртък, в 10:00 часа на „ Дондуков “ 2 президентът Румен Радев ще одобри представители на парламентарната група на " Българска социалистическа партия за България ", на която бе предоставено да уточни претендент за министър-председател. Това оповестиха от прессекретариата на президента.

Българска социалистическа партия ще върне мандата на следващия ден несбъднат, заяви по-рано ръководителят на ПГ на Българска социалистическа партия Георги Свиленски. За това, че социалистите нямат поддръжка да сформират кабинет страна ясно след поредност от съвещания и съвещание на Народно събрание на Българска социалистическа партия.

От левицата получиха мандат за изтъкване на кандидат-министър ръководител преди повече от седмица, само че през вчерашния ден за пръв път бе упоменато, че ще предложат Асен Василев от Политическа партия, който е вицепремиер и министър на финансите в оставка и който беше номиниран за министър председател и при първия опит за сформиране на нов кабинет в сегашно Народно заседание - с първия изследователски мандат, връчен от президента.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР