На 28 октомври ще бъде второто лунно затъмнение за тази

...
На 28 октомври ще бъде второто лунно затъмнение за тази
Коментари Харесай

Лунно затъмнение влияе на вота в неделя! Само кандидати с користни цели сядат на кметските кресла

На 28 октомври ще бъде второто лунно затъмнение за тази година. То ще се случи в 23 часа в събота и ще е на 5-ти градус в Телец. Лунното затъмнение постоянно се случва по време на пълнолуние.

Лунните затъмнения са доста кармични моменти, заредени с трансформираща сила. Тъй като Луната дава отговор за страстите ни, това е време, в което страстите на хората са разтърсени, дебалансирани и са вероятни кавги, раздели и депресии.

 

Телецът пък дава отговор за парите, това значи, че в този интервал би трябвало да обърнете особено внимание на персоналните си финанси, в този момент е моментът за дисциплинираност.

 

По-интересното е, че по време на това затъмнение в България ще се проведат локални избори. Това е извънредно неуместно време за осъществяване на избори. Защо?

 

Причините са няколко. По това време страстите ни бушуват, разтърсени сме и не можем да мислим трезво. Хората ще се усещат доста комплицирани, няма да знаят на кого да се доверят и евентуално доста от тях ще гласоподават на база страст.

 

Лунното затъмнение евентуално ще изкара на повърхността доста интриги, подмолни игри и злоупотреби. Кандидатите, които имат напълно користни цели да седнат на кметските столове, ще бъдат безкомпромисни в постигането на задачите си.

 

Изборите ще се случат в миг, в който Слънцето, Меркурий и Марс са в Скорпион. Това значи, че операциите ще са на високо равнище. Затъмнението ще укрепи това трио и ще провокира у хората съмнение, ужас и вътрешно възмущение, написа ladyzone.

 

Положителното е, че доста скрити неща ще излязат нескрито и за доста хора това ще е като проглеждане.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР