На 28 май 2021 г. стартира електронният прием на деца

...
На 28 май 2021 г. стартира електронният прием на деца
Коментари Харесай

От утре стартира електронният прием за първи клас в Казанлък

На 28 май 2021 година започва електронният банкет на деца в подготвителни групи и първи клас в общинските учебни заведения на територията на град Казанлък за образователната 2021/2022 година. Приемът ще се прави според одобрен със заповед на Кмета на Общината график на дейностите.  
От 28 май до 7 юни, в това число, родителите ще могат да подават заявки за първо класиране онлайн на https://school.kazanlak.bg за първи клас и https://school.kazanlak.bg:8443 за подготвителни групи в учебните заведения. Резултатите ще бъдат оповестени на 10 юни, а записването на класираните деца ще бъде в интервала от 11.06.2021 година до 17.06.2021 година, в това число, като се изключи 16 юни, заради осъществяване на НВО в VII клас по БЕЛ и възбрана за допускане на външни лица в учебните заведения.  
 Община Казанлък с нов уебсайт за туризма Община Казанлък с нов уебсайт за туризма
От през днешния ден стартира работа нов уебсайт на Община Казанлък за туризъм visitkazanlak.bg. В новата интернет страница е събрана цялостната информация...
Предвид изключителната епидемиологична конюнктура в страната, приканваме всички родители да записват онлайн заявките на своите деца за кандидатстване в първи клас и подготвителна група в учебните заведения. За родителите, които вероятно няма да се оправят с попълване на електронния формуляр, шефовете на учебните заведения ще спомагат за осъществяване на регистрация на място като основат нужната организация за съблюдаване на противоепидемичните ограничения и за недопускане скупчването на родители в учебното заведение. Същият метод ще бъде прибавен и при записване на децата след оповестяване на класиранията при съблюдаване на всички противоепидемични ограничения.  
От 23 до 26 юни, в това число, е срокът за кандидатстване за II класиране, на 29 юни ще бъдат оповестени резултатите, а срокът за записване е от 30 юни до 01 юли, в това число.  
Срокът за кандидатстване за III класиране е от 06 юли до 08 юли, в това число. Обявяване на класирането ще бъде на 12 юли, а записването ще бъде от 13 до 14 юли, в това число.  
Пълният график за банкет в учебните заведения може да бъде прегледан на страницата на Община Казанлък в раздел „ Дирекции и отдели “ – „ Образование и стратегическо обмисляне “ – „ Образование “ – „ Училища “, както и на https://school.kazanlak.bg за първи клас и https://school.kazanlak.bg:8443 за подготвителни групи в учебни заведения. На посочените страници е налична и Системата от правила за електронен банкет в подготвителни групи и първи клас.  
 Малки деца унищожиха великденска декорация в Казанлък Малки деца унищожиха великденска декорация в Казанлък
В навечерието сме на едни от най-светлите християнски празници. На Лазаровден градът осъмна с унищожена Великденска декорация на площад КИ...
И тази година преимущество получават деца, чиито братя или сестри до 12-годишна възраст са възпитаници в същото учебно заведение, за което аплайват, без значение от постоянния/настоящия им адрес. Те автоматизирано се разпределят в първа група.  
Обръщаме внимание на родителите, че датата и часът на подаване на заявката в електронната система не въздейства на класирането.  
Всички декларирани данни (промяна в обстоятелствата) могат да бъдат обновени единствено в периода за регистрация / редакция на заявките, както онлайн във форма за редакция на към този момент подаденото заявление, по този начин и на място в учебните заведения в гр. Казанлък, където е подадено в началото заявката, без да се губи полученият към този момент входящ номер. Определящ за окончателното класиране е последният вид на заявката.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР