На 28 март звездите са подредени, за да осигурят продуктивен

...
На 28 март звездите са подредени, за да осигурят продуктивен
Коментари Харесай

Хороскопът за 28 март

На 28 март звездите са подредени, с цел да обезпечат работлив и възнаграждаващ ден за множеството зодиакални знаци. Овните могат да употребяват своите информационни умения, с цел да убедят другите в проектите си, до момента в който Телците би трябвало да обмислят задачите си и стъпките за постигането им. Близнаците би трябвало да излязат от зоните си на комфорт и да опитат нещо ново, до момента в който Раците би трябвало да прекарат качествено време със фамилията и приятелите си...

Овен (21 март - 19 април): Днес е денят ви да блеснете, Овни. Вашите информационни умения ще бъдат на върха си, което ще ви помогне да убеждавате другите във вашите хрумвания и проекти. Не се колебайте да употребявате чара си, с цел да получите това, което желаете. Освен това е идеалният миг да започнете нови планове или да преследвате упоритостите си.

Телец (20 април - 20 май): Днес е подобаващ ден за саморефлексия, Телци. Отделете малко време, с цел да обмислите задачите си и стъпките, които би трябвало да предприемете, с цел да ги постигнете. Може също по този начин да откриете, че имате новооткрита мъдрост и прозрения по отношение на житейския път, който сте избрали. Не забравяйте, че от време на време най-големите награди идват от най-предизвикателните пътувания.

Близнаци (21 май - 20 юни): Днес е ден за завършения, Близнаци! Излезте от зоната си на комфорт и пробвайте нещо ново. Това може да е всичко - от посещаване на нов ресторант до научаване на нов език. Бъдете отворени към опциите и не се опасявайте да поемате опасности. Кой знае какви вълнуващи прекарвания ви чакат зад ъгъла?

Рак (21 юни - 22 юли): Днес е добър ден за превозване на качествено време със фамилията и приятелите, Раци. Обградете се с хора, които ви обичат и поддържат, и им позволете да ви припомнят какъв брой специфични сте. Също по този начин е отличен миг да изразите признателност за всички положителни неща в живота си. Помнете, че признателността може да направи чудеса за вашето благополучие и задоволство.

Лъв (23 юли - 22 август): Днес е вашият късмет да покажете на света какъв необикновен човек сте, Лъвове. Използвайте естествения си магнетизъм и харизма, с цел да привлечете хората към вас. Вие сте способни на велики неща, тъй че не позволявайте на никакви подозрения или страхове да ви възпират. Прегърнете вътрешната си мощ и я оставете да блесне.

Дева (23 август - 22 септември): Днес е ден за размисъл върху вашите полезности, Деви. Помислете какво в действителност е значимо за вас и по какъв начин можете да приведете живота си в сходство с тези полезности. Може да се наложи да извършите някои сложни избори, само че те ще доведат до по-смислен и пълностоен живот. Доверете се на инстинктите си и следвайте пътя, който сърцето ви води.

Везни (23 септември - 22 октомври): Днес е подобаващият миг да изпробвате нови тактики и подходи, Везни. Независимо дали става въпрос за работа, взаимоотношения или персонален напредък, бъдете отворени за смяна и адаптивност. Понякога всичко, от което се нуждаете, е нова позиция, с цел да измененията нещата. Така че, поемете надълбоко мирис, направете крачка обратно и погледнете обстановката от друг ъгъл.

Скорпион (23 октомври - 21 ноември): Днес е ден за отмора и презареждане на батериите, Скорпиони. Отделете известно време, с цел да се отпуснете и да се погрижите за себе си. Участвайте в действия, които ви носят наслада и успокоение. Не забравяйте, че грижата за вашето психическо и прочувствено благоденствие е също толкоз значима, колкото и всичко останало.

Стрелец (22 ноември - 21 декември): Днес е ден за проучване на нови хрумвания и концепции, Стрелци. Разширете мозъка си и предизвикайте съществуващите си вярвания. Това може да включва четене на нова книга, навестяване на семинар или просто водене на задълбочени диалози с забавни хора. Прегърнете несигурността и прегърнете опцията да учите и растете.

Козирог (22 декември - 19 януари): Днес е подобаващ ден за слагане на цели и основаване на проект за постигането им, Козирози. Помислете за дълготрайните си желания и разбийте всяка огромна цел на по-малки, управляеми задания. След като имате явен път пред себе си, започнете да предприемате дейности и да вървите към фантазиите си. Няма време като сегашното да оформите своето бъдеще.

Водолей (20 януари - 18 февруари): Днес е ден за свързване с другите, Водолеи. Прекарайте време с другари и семейство и се потопете в смислени диалози. Споделянето на истории, мисли и страсти може да сътвори възприятие за връзка и принадлежност. Освен това не забравяйте да деянията съпричастност и схващане към тези, които са близки до вас.

Риби (19 февруари - 20 март): Днес е подобаващ миг за творчество и изложение, Риби. Намерете здравословен метод да освободите вътрешното си напрежение и ентусиазъм. Това може да стане посредством изкуство, музика, танци или всяка друга форма на себеизразяване, която резонира с вас. Не се опасявайте да разкриете същинската си същина и да споделите неповторимия си взор върху света.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР