На 28 и 29 ноември ще се проведат 2 интерактивни

...
На 28 и 29 ноември ще се проведат 2 интерактивни
Коментари Харесай

Управление на лични финанси за студенти по време на криза

На 28 и 29 ноември ще се проведат 2 интерактивни уебинара с фокус към студентите и постоянно срещаните провокации в ръководството на персоналните финанси. Целта е да се споделят опит и похвати, които да оказват помощ на младежите да реализират финансово самостоятелен живот посредством повишение на финансовата просветеност и познания. Организаторите от фондация Джуниър Ачийвмънт България и сдружението NN България са се погрижили да покрият допустимо най-пълен набор от тематики, отнасящи се до главните финансови услуги и принадлежности. В програмата ще се включат лектори - експерти от държавния, просветителния и бизнес бранш в България, както и ментори, с цел да може тематиките да бъдат прегледани в детайли от разнообразни гледни точки.

По време на първия уебинар, програмата ще е ориентирана към персоналното богатство на човек. Основните тематики, които ще бъдат разисквани са свързани със самокритика на финансовото положение, спестявания и депозити, кредитни принадлежности и отбрана на персоналните средства.

През втория ден от самодейността - 29 ноември (неделя), откакто към този момент имат знания за ръководството на персоналните си финанси, студентите ще се срещнат с принадлежности, които биха им помогнали да запазят или мултиплицират финансовите си активи. Ще бъдат показани похвати и практики за вложения, обезпечаване, както и пенсионно обезпечаване. Една от горещите тематики на деня - „ Превенция от финансови измами ", също ще бъде акцент в този ден.

Инициативата, подкрепена от NN България, е отворена безплатно за всеки, който желае да увеличи своята финансова просветеност, персонални финанси и богатство. Поради огромния интерес по тематиката и ограничавания брой квоти, присъединяване в сесиите става единствено посредством предварителна безвъзмездна регистрация. Всички искащи могат да създадат това на следния линк:

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР