На 28.06.2022 г. в гр. Сандански, от полицейски служители на

...
На 28.06.2022 г. в гр. Сандански, от полицейски служители на
Коментари Харесай

Акция Антидрога в Сандански, четирима са арестувани

На 28.06.2022 година в гр. Сандански, от полицейски чиновници на РУ-Сандански е извършена акция по линия на противопоставяне на производството, съхранението и разпространяването на наркотични субстанции, при която са арестувани четирима мъже.

При осъществена инспекция на трима от тях, двама на 42 и 44 години от с. Плоски и един на 46 години от гр. Сандански, у 46-годишния е открито към 0,21 грама кафяво, прахообразно вещество, реагиращо позитивно на хероин.

В хода на работата по случая е открит и арестуван 53-годишен мъж от гр. Сандански, от който е закупено наркотичното вещество. В жилището му в града е открита към 8,30 грама тревиста маса, която след изработен полеви тест е реагирала позитивно на канабис. По случая е формирано досъдебно произвеждане. Работата продължава.

Със заповед за задържане до 24 часа, от полицейски чиновници на 02 РУ-Благоевград е арестуван 18-годишен от гр. Симитли. През вчерашния ден в гр. Симитли, същият е тестван от органите на реда, като у него е открита към 2,33 грама марихуана. По случая е формирано досъдебно произвеждане.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР