На 28.05. Венера, планетата на любовта, хармонията и разбирателството влиза

...
На 28.05. Венера, планетата на любовта, хармонията и разбирателството влиза
Коментари Харесай

Венера в Телец: Романтични моменти и любовни приключения за земните знаци Телец, Дева и Козирог

На 28.05. Венера, планетата на любовта, хармонията и разбирателството влиза в управлявания от нея знак Телец и ще минава там до 23.06.

Знакът Teлец дава отговор за физическите удоволствия и удовлетворение, както и за материалния разцвет и полезности. За това влизането на планетата в този знак слага двоен акцент върху любовните и сантименталните ни връзки с другите. Поради тази причина се чака силата й през интервала да облагороди и усъвършенства партньорствата и любовния ни живот.

Хората, които са съществено обвързани би трябвало да усетят доста мощно позитивното деяние на хармониращата сила на Венера, като съумеят да изгладят отдавнашни дрязги и спорове с обичания, което от своя страна ще възроди вътрешната им естетика и комфорт. По всяка възможност ще имат напредък, развиване и повече съгласие с най-близкия им човек.

При необвързаните интервалът е доста подобаващ за закачки и флиртове, както и за полагане на основите на нова връзка. При всички случаи няма да им липсват благоприятни условия за сантиментални прекарвания и трепети. Престоя на Венера в Телец е извънредно удобен и за печелене на пари и оправяне на бюджета. При огромна част от нас може да изникнат нови и забавни благоприятни условия за покупко-продажби, уголемение на активността, поява на значими клиенти или нови договорни връзки.

Най-успешен ще бъде интервалът за земните знаци Телец, Козирог и Дева, както и за хората с персонални планети или Асцендент в тези знаци. При тях любовният живот ще процъфтява и ще имат доста и забавни благоприятни условия, както за пускане, по този начин и за задълбочаване на връзки. Те ще бъдат харесвани от заобикалящите, наличието и компанията им ще се търси и ще вършат усещане с гениите и уменията си.

Водните знаци Рак, Скорпион и Риби по всяка възможност ще съумеят да изяснят от дълго време тормозещи ги спорове с половинката. Очаква се те да са извънредно социално-активни и да срещат верните хора, тъкмо сега, в който се нуждаят от помощта и поддръжката им.

Огнените знаци Лъв, Стрелец и Овен ще са облагодетелствани в длъжностен и финансов проект. Те ще съумяват да изпъкват пред сътрудници и висшестоящи, ясно демонстрирайки уникалността и опциите си.

За въздушните знаци Водолей, Везни и Близнаци интервалът е подобаващ за въвеждане в ред на фамилните и къщни каузи, изясняване на финансови въпроси и креативен занимания.

 
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР