На 27 септември, петък, от 9:00 ч. до 12:00 ч.

...
На 27 септември, петък, от 9:00 ч. до 12:00 ч.
Коментари Харесай

Варна: Затварят за три часа ул. „Арх. Манол Йорданов“ заради асфалтиране

На 27 септември, петък, от 9:00 ч. до 12:00 ч. ще бъде затворена за придвижване на коли ул. „ Арх. Манол Йорданов “, която свързва Горна и Долна Трака. Това оповестиха от дирекция „ Инженерна инфраструктура и благоустрояване “ към Община Варна след обичайна среща с представители на пътните компании. Причината за затваряне на улицата е полагане на низък пласт асфалт по пътното платно.

Припомняме, че ул. „ Арх. Манол Йорданов “ се възвръща напълно със средства от Община Варна. Причината е, че тя ще се употребява като главен обходен маршрут при реализирането на втория стадий от плана на ВиК – Варна, който планува създаване на нов основен тръбопровод по пътя за курортните комплекси I-9. 

По тази причина от началото на октомври следва да бъде въведена краткотрайна организация на придвижването по бул. „ Княз Борис I “, където ще се затвори за придвижване северното пътно платно в избран сектор. Всички действия ще бъдат съгласувани с Агенция „ Пътна инфраструктура “, „ Градски превоз “ и всички заинтригувани институции и ще бъде извършена и разяснителна акция, тъй че жителите да бъдат добре осведомени за работата по ремонтните действия.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР