На 27 октомври тази година, от 10 до 15 часа,

...
На 27 октомври тази година, от 10 до 15 часа,
Коментари Харесай

Светoвният лидер в софтуерите за оптимизация за търсачки SEMrush идва в България благодарение на SEO агенция Serpact

На 27 октомври тази година, от 10 до 15 часа, в Интер Експо Център, София ще се организира първият уъркшоп на международната компания Semrush - водач в софтуера за оптимизация за търсачки и разбор на конкуренцията онлайн. Събитието се провежда с общителното подпомагане на Serpact в България.

Програмата на събитието ще стартира с показване на софтуера от Fernando Angulo - Head of International Partnerships at SEMrush и една извънредно забавна тематика: The meaning of Digital Strategy and practical insights on how to build one. В нея Фернандо ще покаже по какъв начин се основава на практика една сполучлива тактика по цифров маркетинг благодарение на софтуерните принадлежности на Semrush.

SEO специалистите от Serpact също ще показват свои тематики, само че този път свързани в поредност.

Никола Минков ще показа Technical SEO with SEMRush Audit Tool in 2018, където той ще обясни в елементи по какъв начин да подобрим уеб страницата си на техническо равнище, тъй че търсачките да го обходят и иденксират по-добре, както и да се усъвършенства доста потребителското прекарване по страниците на уеб страницата.

Дидо Григоров от своя страна ще показа тематиката: Content Marketing and Semantic Content Optimization with Semrush in 2018. Той ще даде детайлни насоки за по какъв начин се основава качествена тактика за наличие за консуматори и за търсачки, по какъв начин да използваме инструментите на Semrush - SEO Content Template, SEO Writing Assistant, Gap Analysis, Keyword Magic Tool, Keyword Difficulty Tool, за семантична оптимизация на наличие и възстановяване на съответността му по таргетирани поръчки, както и доста възстановяване на шанса за въвеждане в т.нар Featured Snippet на Гугъл.

Гост преподавател на събитието ще бъде Любомир Попов , притежател на SEM.bg. По време на презентацията си той ще покаже на посетителите по какъв начин да си основат PPC ( Pay Per Click) акция малко по малко, тъй че тя да бъде ефикасна, като приложи най-хубавите практики посредством информацията от инструментите на Semrush за всяка стъпка до основаване на цялата тактика.

Събитието ще приключи с панела Website Clinic, където ще се проучват уеб страници със софтуера в действително време от Никола Минков и Дидо Григоров. Експертите ще дадат сериозни препоръки за възстановяване на обхождането на резултатите по техническите фактори за качествено усъвършенстван уебсайт, най-хубавите практики при основаването на тактика и архитектура на наличието и основаване на самото наличие и несъмнено за възстановяване на линк профила.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР