На 27 октомври 2019г. на местните избори в София, да

...
На 27 октомври 2019г. на местните избори в София, да
Коментари Харесай

Негласуващите взимат София

На 27 октомври 2019г. на локалните избори в София, да отидат до урните са си създали труда 455 000 гласоподаватели. Това са близо 50% от всички жители с право на глас.

От 1 милион гласоподаватели в София, 500 000 души са решили, че брането на гъби, даже миенето на прозорци или неделната разходка из улиците на много занемарената столица, си костват повече от упражняването на глас.

Анализ на резултатите демонстрира, че изборът на локалната власт се дефинира най-вече от твърдия партиен електорат – към 400 000 души, които в действителност са твърдо партийно малцинство. Ниската изборна интензивност е в интерес само на “големите ” партии, които с помощта на нея получават в ръцете си голям властови запас.

Кои са останалите 500 000 души, които могат да объркат сметките на твърдите партийни ядра?

 Негласуващите взимат София Непредставените изхвърлят партиите от властта (снимка урна: Една птичка пролет прави) На 27 октомври 2019г. на локалните избори в София, да отидат до урните са си създали труда 455 000 гласоподаватели. Това са близо 50% от всички жители с право на глас. От 1 милион гласоподаватели в София, 500 000 души са решили, че брането на гъби, даже миенето на прозорци или неделната разходка из улиците на много занемарената столица, си костват повече от упражняването на глас. Анализ на резултатите демонстрира, че изборът на локалната власт се дефинира най-вече от твърдия партиен електорат - към 400 000 души, които в действителност са твърдо партийно малцинство. Ниската изборна интензивност е в интерес само на “големите ” партии, които с помощта на нея получават в ръцете си голям властови запас. Кои са останалите 500 000 души, които могат да объркат сметките на твърдите партийни ядра? (Графика Човечета) “Мачът - изборите в София не е свирен! “ - споделя Асен Ангелов. И добавя: „ Предрешено е единствено активизирането на твърдия партиен избор. Мнозинството от софиянци се двоумят или вземат решение да не гласоподават. Защото са “реално непредставени ” от лицата, които партиите им оферират. Именно непредставените ще решат изборите в София. Изненади могат да се чакат, в случай че ядосаните хора отидат да гласоподават. Както съм неудовлетворен аз от ръководството на София и по тази причина се кандидатирах! ” Асен Ангелов дефинира себе си за непредставен в локалната власт досега и се кандидатира с изключение на за кмет, а и за член на столичен общински съвет. Ангелов се чака да бъде една от огромните изненади на тези избори. Не единствено като претендента, който активизира непредставените да дадат своя глас в неделя, а и като кандидатурата, бъркаща сметките на твърдия партиен електорат. (графика)Защо на изборите на 29.10.2023г. в София… Ниската изборна интензивност се подържа съзнателно и много дейно по няколко метода през последните години, с цел да няма изненади след броенето на гласовете. (графика) Първа цел е разклащането… Истината е, че всеки манипулиран глас може да бъде “заглушен ”, когато се вдигне изборната интензивност. Всеки платен глас може да се обезцени, когато се окаже малцинство в урната, тъй като гъбите са останали недокоснати в изборния ден. А когато гласуваш за претендент без огромни шансове за кмет, не значи, че си хвърлил гласа си напразно, както най-любезно се внушава това. Все отново на тези избори се подрежда и общински съвет, където претендентът “без късмет ” може да получи мандат, а както знаем, общинският съвет е мястото, където се взимат решенията! И апропо не е неприятно да има Непредставени във властта! Не е неприятно, когато непредставени са политическите сметкаджии и купувачите на гласове, а не жителите. Да оставим гъбите да порастват на 29 октомври и от авансово подредени избори да ги превърнем в уравнение с доста неизвестни

“Мачът – изборите в София не е свирен! “ – споделя Асен Ангелов. И добавя: “Предрешено е единствено активизирането на твърдия партиен избор. Мнозинството от софиянци се двоумят или вземат решение да не гласоподават. Защото са “реално непредставени ” от лицата, които партиите им оферират. Именно непредставените ще решат изборите в София. Изненади могат да се чакат, в случай че ядосаните хора отидат да гласоподават. Както съм неудовлетворен аз от ръководството на София и по тази причина се кандидатирах! ”

Асен Ангелов дефинира себе си за непредставен в локалната власт досега и се кандидатира с изключение на за кмет, а и за член на столичен общински съвет. Ангелов се чака да бъде една от огромните изненади на тези избори. Не единствено като претендента, който активизира непредставените да дадат своя глас в неделя, а и като кандидатурата, бъркаща сметките на твърдия партиен електорат.

 Негласуващите взимат София Непредставените изхвърлят партиите от властта (снимка урна: Една птичка пролет прави) На 27 октомври 2019г. на локалните избори в София, да отидат до урните са си създали труда 455 000 гласоподаватели. Това са близо 50% от всички жители с право на глас. От 1 милион гласоподаватели в София, 500 000 души са решили, че брането на гъби, даже миенето на прозорци или неделната разходка из улиците на много занемарената столица, си костват повече от упражняването на глас. Анализ на резултатите демонстрира, че изборът на локалната власт се дефинира най-вече от твърдия партиен електорат - към 400 000 души, които в действителност са твърдо партийно малцинство. Ниската изборна интензивност е в интерес само на “големите ” партии, които с помощта на нея получават в ръцете си голям властови запас. Кои са останалите 500 000 души, които могат да объркат сметките на твърдите партийни ядра? (Графика Човечета) “Мачът - изборите в София не е свирен! “ - споделя Асен Ангелов. И добавя: „ Предрешено е единствено активизирането на твърдия партиен избор. Мнозинството от софиянци се двоумят или вземат решение да не гласоподават. Защото са “реално непредставени ” от лицата, които партиите им оферират. Именно непредставените ще решат изборите в София. Изненади могат да се чакат, в случай че ядосаните хора отидат да гласоподават. Както съм неудовлетворен аз от ръководството на София и по тази причина се кандидатирах! ” Асен Ангелов дефинира себе си за непредставен в локалната власт досега и се кандидатира с изключение на за кмет, а и за член на столичен общински съвет. Ангелов се чака да бъде една от огромните изненади на тези избори. Не единствено като претендента, който активизира непредставените да дадат своя глас в неделя, а и като кандидатурата, бъркаща сметките на твърдия партиен електорат. (графика)Защо на изборите на 29.10.2023г. в София… Ниската изборна интензивност се подържа съзнателно и много дейно по няколко метода през последните години, с цел да няма изненади след броенето на гласовете. (графика) Първа цел е разклащането… Истината е, че всеки манипулиран глас може да бъде “заглушен ”, когато се вдигне изборната интензивност. Всеки платен глас може да се обезцени, когато се окаже малцинство в урната, тъй като гъбите са останали недокоснати в изборния ден. А когато гласуваш за претендент без огромни шансове за кмет, не значи, че си хвърлил гласа си напразно, както най-любезно се внушава това. Все отново на тези избори се подрежда и общински съвет, където претендентът “без късмет ” може да получи мандат, а както знаем, общинският съвет е мястото, където се взимат решенията! И апропо не е неприятно да има Непредставени във властта! Не е неприятно, когато непредставени са политическите сметкаджии и купувачите на гласове, а не жителите. Да оставим гъбите да порастват на 29 октомври и от авансово подредени избори да ги превърнем в уравнение с доста незнайни.

Ниската изборна интензивност се подържа съзнателно и много дейно по няколко метода през последните години, с цел да няма изненади след броенето на гласовете.

 Негласуващите взимат София Непредставените изхвърлят партиите от властта (снимка урна: Една птичка пролет прави) На 27 октомври 2019г. на локалните избори в София, да отидат до урните са си създали труда 455 000 гласоподаватели. Това са близо 50% от всички жители с право на глас. От 1 милион гласоподаватели в София, 500 000 души са решили, че брането на гъби, даже миенето на прозорци или неделната разходка из улиците на много занемарената столица, си костват повече от упражняването на глас. Анализ на резултатите демонстрира, че изборът на локалната власт се дефинира най-вече от твърдия партиен електорат - към 400 000 души, които в действителност са твърдо партийно малцинство. Ниската изборна интензивност е в интерес само на “големите ” партии, които с помощта на нея получават в ръцете си голям властови запас. Кои са останалите 500 000 души, които могат да объркат сметките на твърдите партийни ядра? (Графика Човечета) “Мачът - изборите в София не е свирен! “ - споделя Асен Ангелов. И добавя: „ Предрешено е единствено активизирането на твърдия партиен избор. Мнозинството от софиянци се двоумят или вземат решение да не гласоподават. Защото са “реално непредставени ” от лицата, които партиите им оферират. Именно непредставените ще решат изборите в София. Изненади могат да се чакат, в случай че ядосаните хора отидат да гласоподават. Както съм неудовлетворен аз от ръководството на София и по тази причина се кандидатирах! ” Асен Ангелов дефинира себе си за непредставен в локалната власт досега и се кандидатира с изключение на за кмет, а и за член на столичен общински съвет. Ангелов се чака да бъде една от огромните изненади на тези избори. Не единствено като претендента, който активизира непредставените да дадат своя глас в неделя, а и като кандидатурата, бъркаща сметките на твърдия партиен електорат. (графика)Защо на изборите на 29.10.2023г. в София… Ниската изборна интензивност се подържа съзнателно и много дейно по няколко метода през последните години, с цел да няма изненади след броенето на гласовете. (графика) Първа цел е разклащането… Истината е, че всеки манипулиран глас може да бъде “заглушен ”, когато се вдигне изборната интензивност. Всеки платен глас може да се обезцени, когато се окаже малцинство в урната, тъй като гъбите са останали недокоснати в изборния ден. А когато гласуваш за претендент без огромни шансове за кмет, не значи, че си хвърлил гласа си напразно, както най-любезно се внушава това. Все отново на тези избори се подрежда и общински съвет, където претендентът “без късмет ” може да получи мандат, а както знаем, общинският съвет е мястото, където се взимат решенията! И апропо не е неприятно да има Непредставени във властта! Не е неприятно, когато непредставени са политическите сметкаджии и купувачите на гласове, а не жителите. Да оставим гъбите да порастват на 29 октомври и от авансово подредени избори да ги превърнем в уравнение с доста незнайни.

Истината е, че всеки манипулиран глас може да бъде “заглушен ”, когато се вдигне изборната интензивност. Всеки платен глас може да се обезцени, когато се окаже малцинство в урната, тъй като гъбите са останали недокоснати в изборния ден.

А когато гласуваш за претендент без огромни шансове за кмет, не значи, че си хвърлил гласа си напразно, както най-любезно се внушава това. Все отново на тези избори се подрежда и общински съвет, където претендентът “без късмет ” може да получи мандат, а както знаем, общинският съвет е мястото, където се взимат решенията!

И апропо не е неприятно да има Непредставени във властта! Не е неприятно, когато непредставени са политическите сметкаджии и купувачите на гласове, а не жителите.

Да оставим гъбите да порастват на 29 октомври и от авансово подредени избори да ги превърнем в уравнение с доста незнайни.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР