На 27-ми март стартират изложенията и конференциите EE и ВЕ,

...
На 27-ми март стартират изложенията и конференциите EE и ВЕ,
Коментари Харесай

Решенията с мисъл за хората, природата, бизнеса – започват трите бизнес дни, посветени на устойчивата енергия, управление на отпадъците и градове

На 27-ми март започват ревютата и конференциите EE и Вражеска емиграция, Smart Cities и Save the Planet, които се провеждат от Виа Експо в ИЕЦ, София и ще продължат до 29-ти март. " Възможностите на технологиите стават все по-неограничени и налични за бизнеса, общините и семействата. Благодарение на тях можем да променим методите, по които произвеждаме и използваме запаси и да си осигурим едно по-чисто и несъмнено бъдеще. " - споделят уредниците от Виа Експо.

Тази година вземат участие водещи компании от 17 страни. Събитията са място за показване на редица нововъведения, обмяна на хрумвания и основаване на нови контакти.

Посетителите ще бъдат посрещнати от санбот -хуманоиден робот, който сполучливо може да работи в разнообразни области - търговия, защита, обучение, опазване на здравето, банки.

Те ще се срещнат с първия в света кондензационен казан на пелети - той има температурна модулация от 28 до 85 °C и реализира 107,3% рекордна успеваемост. Термопомпи от ново потомство понижават разхода на сила с до 80%. Първият по рода си план у нас за инсталация/котел за произвеждане на топлота и топлинна сила напълно на плява се презентира в границите на ревютата.

Интерес провокират системи за енергийна успеваемост, които работят, без да употребяват сила през огромната част от годината. Те реализират средносезонна норма на енергийна успеваемост от 24. Системите усъвършенстват произвеждане на сила от разнообразни източници - природен газ, отпадна топлота, слънчева сила, биомаса, биогаз и други намират приложение в индустриални пространства, хотели и административни здания. Инвестицията се изплаща сред 3 и 4 години, а оборудването има потребен живот от 13-14 година

Изложител подчертава с изключение на върху софтуерните характерности на създаваните от него бойлери за биомаса, само че и върху екологичните изгоди - те щадят годишно околната среда от почти 435 000 тона излъчвания на CO2.

" Станете самичък собствен снабдител на електрическа енергия и защитете бизнеса си в дълготраен проект от повишението на цените на електрическата енергия. " - разяснява различен участник. Той предлага фотоволтаични системи и акумулаторни акумулатори, които разрешават понижаване на оперативните разноски.

Друг новаторски артикул е система за прогнозиране, балансиране и ръководство на небаланси, индустриални графици и доклади в производството и потреблението на ел. сила, която понижа разноските за небаланси с 300%.

Изложител показва програмен продукт, посредством който отпадъците се ръководят рентабилно и екологично. Той разрешава взимането на стратегически решения, основани на данни.

Производител разпространява новаторски контейнери, които се заравят на към 1,5 м подземен. Те икономисват място и са чисто, безвредно и икономично решение за дейно и природосъобразно сметосъбиране, понижават разноските за транспортиране на отпадъците с 30%. Посетителите ще се срещнат и с опциите на рециклиращи машини за пластмасови, електронни, железни и други типове боклуци.

Сред продуктовите експонати участват системи за домашна и сградна автоматизация - решения за интелигентно осветяване, отопление, слънцезащита, аудио/видео приложения, системи за мониторинг на температурата, устройства за отчитане на потреблението на ел. сила, ръководство на охранителната система, видеонаблюдение и други

Участва и международен водач, който разкрива и комбинира огромни количества фрагментирани данни и ги преобразува в скъпи услуги и решения, които радикално усъвършенстват метода, по който хората живеят, се движат и взаимодействат. Той предлага Отворена платформа за локализационни услуги и пространствени данни.

Тематични конференции ще се проведат през трите дни:

- EE и Вражеска емиграция: 27-ми март

- Управление на боклуци: 28-ми март

- Интелигентни градове: 29-ти март

На формалното разкриване участваха: Йоана Христова - заместник-кмет по направление " Зелена система, екология и земеползване ", Софийска община; Красимир Живков - заместник-министър на околната среда и водите на Република България; Н. Пр. Алберто А. М. Труеба - дипломат на Аржентина в България; Улрике Щрака - търговски консултант, Advantage Austria София; Траян Кебелеу - заместник-генерален секретар на Организация за Черноморско икономическо съдействие и Дидие Кулон - общоприет шеф, Международен хладилен институт (със седалище в Париж).

Изключително необятно е приложението на технологиите и решения, показани на ЕЕ и Вражеска емиграция, Save the Planet, Smart Cities. Те са от интерес за общините, ютилити и фасилити бранша, енергетиката, ОВК, строителството, архитектурата, ЕСКО компании, земеделие и отглеждане на животни, дървообработваща, мебелна, химическа, фармацевтична индустрия, екология, ръководство на боклуци и други промишлености, които целят да подобрят своята ресурсна успеваемост.

Очакваме ви!

За повече информация: www.viaexpo.com

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР