На 27 май заради извършване на строително-ремонтни дейности по ул.

...
На 27 май заради извършване на строително-ремонтни дейности по ул.
Коментари Харесай

Заради ремонт! Кога няма да има вода в част от столичния ж.к. „Света Троица“?

На 27 май поради осъществяване на строително-ремонтни действия по ул. „ Йосиф Щросмайер “, ж.к. „ Света Троица “ се постанова прекъсване на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „ Софийска вода “ в региона на:

  • ул. „ Йосиф Щросмайер “ от ул. „ Ген. Георги С. Тодоров “ до ул. „ Кукуш “
    сгради на „ А1 “, ф-ма „ Сименс “ и 52 ДГ „ Илинденче “

При дълготрайност на строително-ремонтните действия над 12 часа „ Софийска вода “ ще обезпечи различно водоснабдяване с водоноска на следния адрес : ул. „ Пехчево “ на кръстовището с ул. „ Йосиф Щросмайер “

Ремонтните действия ще обезпечат по-добро ръководство на водопроводната мрежа като оптимално се лимитират зоните на възможни бъдещи нарушавания на водоснабдяването.

Засегнатите от спирането на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „ Софийска вода “ АД на номер 0800 121 21 или да наблюдават за развиването на всички настоящи теренни действия в действително време посредством. „ Софийска вода “ АД авансово се извинява на своите клиенти за породените краткотрайни неудобства!

дава опция на клиентите да се абонират за известията за спиране на водоподаването. На електронната си поща те могат персонално да получават информация за плануваните прекъсвания. Друг метод е да се възползват от безплатната услуга за уведомяване посредством СМС.

От 10 метра височина: Кола падна от мост край „ Самоковско шосе “

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР