На 27 май бяха раздадени наградите на БГ Радио. Големите

...
На 27 май бяха раздадени наградите на БГ Радио. Големите
Коментари Харесай

Големият победител на наградите на БГ Радио е Молец

На 27 май бяха раздадени премиите на БГ Радио. Големите спечелили са " Молец " с цели 4 награди – за дует, трио, дебют и текст. Певецът Любо Киров взима статуетки за БГ албум и БГ реализатор. Алма и Миро също си потеглят с две награди – за компилация и БГ ария, а певица на годината е Михаела Маринова.

Наградата „ Най-големият български поп реализатор за всички времена “ на церемонията получи гранд дамата на българската музика – Лили Иванова, която от сцената благодари с думите: „ Най-скъпата ми премия сте вие, моята аудитория! “

„ Албумът е готина премия, тъй като е за доста песни, събрани в едно. Тя е за интервала, който съм отделил от живота си, с цел да събера музика и доста хора да се припознаят в нея. А аз съм вложил сърцето си в нея. Ако правиш това, което харесваш, не можеш да го направиш без сърце. Публиката е взискателна и може незабавно да разбере дали изпълнителят е откровен или не “, признава Любо Киров, получил статуетки за БГ реализатор и БГ албум.

„ Чувствам се прелестно и уютно в Пловдив. Организаторите от БГ радио се стараят да вършат церемонията все по-красива и блестяща. За мен, най-голямата премия е любовта и признанието на хората. Това е най-голямата мотивация и мотор. Да доближи до сърцата на хората, няма по-голямо самопризнание от това. Наградите са някакъв тип комплимент за това, което си направил и труда, който си положил. Церемониите съществуват в целия свят, с цел да може ние изпълнителите да се съберем и да честваме, както го направихме довечера “, споделя страстите си Михаела Маринова, цитира Нова тв.

„ Всичко беше ненадейно и доста бързо се случи тази ария. Щастлива съм, че хората са реагирали по подобен метод към нея. Аз не пея доста на български, само че Миро повярва в мен и в гласа ми. Повярвах в песента, когато остана преди всичко в класацията. Щастлива съм, че повече българи към този момент ме разпознават “, споделя след церемонията Алма, получила статуетка за компилация и БГ ария.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР