На 27 май бе открито кътче за отдих от г-жа

...
На 27 май бе открито кътче за отдих от г-жа
Коментари Харесай

Откриха кътче за отдих и обновен туристически маршрут до манастира „Света Троица“

На 27 май бе намерено кътче за отдих от госпожа Станка Димитрова – заместител кмет на Община Етрополе.

Кътчето се намира над хотел „ Еверест “, от където се потегля за Свети Атанас и включва беседка, мостче и ограда при извора. От него се потегля по освежен туристически маршрут с маркировка и табели, който води до манастира „ Света Троица “ и е с дълготрайност към 2 часа в едната посока.

Кътчето и маршрута са направени с финансовата поддръжка на Община Етрополе, доброволческия труд на туристическо сдружение „ Туризъм, спорт и екология Етрополе “ и компания „ МИР-И “ ЕООД.

В знак на признателност госпожа Димитрова награди Кати Дочева, Марин Николов, Илия Василев, Димчо Йотов, Генади Василев, Румен Лазаров, Ивайло Маринов, Георги Стоев, Цветелин Иванов, Кира Върбанова, Ангелина Николова от туристическо сдружение „ Туризъм, спорт и екология Етрополе “ и Дойно Дойнов с грамоти за принос в развиването на туризма в Община Етрополе.

Те участваха интензивно и през последните години в обновяването на туристическите направления в Община Етрополе като сложиха жалони с табели и възобновиха маркировката на 11 маршрута.

Г-жа Димитрова награди и Мартин Иванов с орден, който се класира на второ място в Ботевград на Републиканско съревнование по приложно колоездене в група 10-15 година /младежта за безвредно движение/ в България.

Призоваваме с изключение на туристите и децата, които обичат природата да употребяват кътчето за отдих и маршрута по предназначението им с цел да се приобщават към туризма, тъй като туризмът е здраве.

Нека всички съзнателно да пазим кътчето с цел да се употребява дълго от жителите, децата и посетителите на града.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР