На 27 март руският президент Владимир Путин отрече твърденията на

...
На 27 март руският президент Владимир Путин отрече твърденията на
Коментари Харесай

Путин определи като „безумни“ твърденията, че Русия смята да нападне НАТО

На 27 март съветският президент Владимир Путин отхвърли изказванията на някои западни политици, че Москва счита да нападне НАТО и Европейски Съюз и ги дефинират като „ безумни “.

В информация на организация „ Спутник “ се показва, че същия ден Путин се е срещнал с водачи от Тверския боен окръг, пред които е подчертал, че през 2022 година военните разноски на Съединени американски щати надвишават 810 милиарда $, а тези на Русия са единствено 72 милиарда. „ Как може да стартираме война с НАТО с това съответствие на военните разноски! Това са безумни изказвания “, е споделил президентът.

Путин предизвести, че в случай че Западът даде изтребители F-16 на Киев, те ще станат „ законни цели за офанзива “ от Русия, даже да работи от летища отвън самата Украйна.

Източник: Bulgarian.cri.cn

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед4849Калин Тодоров: Атентатът в Русия не е дело на " ИД ", а на МИ-6 и украинското разузнаванеАлтернативен Поглед3356Калин Тодоров: Мафията на жълтите паветаАлтернативен Поглед10238Георги Първанов за триумфите на КНР и нейния интернационален авторитетАлтернативен Поглед541669Георги Марков: След изказването на Макрон ние сме доста покрай трета международна войнаАлтернативен Поглед173489Георги Марков: Орбан: В Брюксел царува военно състояние! Те живеят в различен свят,...на друга планета!Алтернативен Поглед541669Георги Марков: След изказването на Макрон ние сме доста покрай трета международна войнаАлтернативен Поглед173489Георги Марков: Орбан: В Брюксел царува военно състояние! Те живеят в различен свят,...на друга планета!Алтернативен Поглед166902Полк. Николай Марков: Изпращането на наши военни в Украйна ще провокира революция в БългарияАлтернативен Поглед135260Проф. Иво Христов: Опасявам се, че до изборите в Съединени американски щати някой може да предизвика даже нуклеарен конфликтАлтернативен Поглед130553Полк. Николай Марков: Аз мисля, че България е избрана да се трансформира в гетоАвторски:ПоследниНай-четениПроф. Иван Ангелов10279Напрежението сред НАТО и Русия пораства pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР