На 27 март под надслов Още по-близо до теб! врати

...
На 27 март под надслов Още по-близо до теб! врати
Коментари Харесай

Верига фитнес клубове Next Level отваря нова зала в центъра на София

На 27 март под надпис " Още по-близо до теб! " порти отваря най-новата зала от веригата на фитнеси Next Level, която се намира на ул. " Тракия " №2, тъкмо до парк " Заимов ".Жителите в централната част на София - кв. " Оборище " и близките, ще могат да се насладят на новаторска и просторна фитнес зала с обща повърхност към 1 000 кв.м, оборудвана с първокласни уреди от TechnoGym.

На 27 март под надпис " Още по-близо до теб! " порти отваря най-новата зала от веригата на фитнеси Next Level, която се намира на ул. " Тракия " №2, тъкмо до парк " Заимов ".

Жителите в централната част на София - кв. " Оборище " и близките, ще могат да се насладят на новаторска и просторна фитнес зала с обща повърхност към 1 000 кв.м, оборудвана с първокласни уреди от TechnoGym.

Вече трансформирали се в запазена марка на веригата, груповите тренировки от програмата Les Mills ще се оферират и в, паралелно с други групови занимания като йога, пилатес, хитовата измежду дамите Booty подготовка и прочие Новият клуб ще разполага със спа зона със сауна, както и със зона за релакс,
Всичко за Вашата сватба
отговарящи на потребностите на всички, които балансират сполучливо сред работа и персонален живот.

Next Level Заимов ще работи без почивен ден от 6:30 до 23:00 ч., което го прави прелестен за подготовка преди или след работа, а за какво не и след разходка в парка. Протеиновият бар на клуба ще предлага освежаващи и питателни питиета и барчета, защото здравословният хранителен режим е неразривна част от положителната подготовка.
Реклама
За нас фитнесът не е просто пространство с уреди и протеинови питиета. Фитнесът е прекарване и метод за нашите клиенти да подобрят менталното си и физическото си здраве. Активното всекидневие и времето, прекарано в залата, редуцират напрежението и напрежението, покачват самоувереността и обществените умения.

Именно това е и задачата на всяка наша зала - да се трансформира в място за спорт без терзания, отворено за хора с всякакво равнище на физическа подготовка, място за развлечение и основаване на нови другарства, разяснява Цветелина Трендафилова, изпълнителен шеф на верига фитнеси Next Level.

Част от тактиката за досегаемост е и цифровото приложение Next Level Fitness App, което разрешава бързо и елементарно клиентите да актуализират своите абонаменти, да означават напредъка си, да достъпват клубовете или да запазят своето
Всичко за Вашата сватба
място за.

" Next Level Заимов ", както и другите зали от веригата, могат да бъдат посещавани с или с MultiSport карта.
Реклама Свързани публикации Как да изберем подобаващ фитнес клуб през 2023 година? 10 януари 2023, 00:00 Фитнес прекарване на високо равнище в обстановка на инфлация 15 ноември 2022, 00:00
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News
PromoMall.bg