На 27 февруари сериалът „Откраднат живот“ се завръща с петия

...
На 27 февруари сериалът „Откраднат живот“ се завръща с петия
Коментари Харесай

2 Нови Актьори Влизат В „откраднат Живот“

На 27 февруари сериалът „Откраднат живот“ се завръща с петия си сезон. От продукцията към този момент разкриха, че в идните епизоди в сюжета ще се вплетат именната на няколко нови героя.

Сред тях към този момент е известно, че са тези на актьорите Велислав Павлов и Димитър Захариев – двамата братя лекари, които ще трансформират обстановката в болница „Свети Кирил“. Оказва се обаче, че няма да са единствените нови попълнения.

Към актьорския състав на „Откраднат живот: Критична точка“ ще се причислят и Васил Бинев и Ирина Митева. Актьорът в последните години се е отдал най-вече на дублаж и гласът му е един от най-разпознаваемите от дребния екран.

Младата му колежка Ирина за първи път взе участие в толкоз огромна и сполучлива продукция. Какви ще бъдат техните функции в новия сезон към момента не се знае.

Междувременно, актрисата Янина Кашева, която е в ролята на доктор Кръстева, показа, че нито тя, нито сътрудниците й са очаквали сходен триумф. Именно на него се дължат и решението сериалът да продължи цели пет сезона.

Снимките на „Откраднат живот: Критична точка“ не престават с цялостна мощ. Един снимачен ден продължава и по 12 часа, а финалният резултат ще гледаме от 27 февруари.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР